G
Guest
Gość
No tak na wschodzie nikt się nie zwalnia tak jak w środku i na południu Polski bo mało ofert pracy na rynku to trzeba jakoś pomóc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kaznodzieja masz całkowitą rację, też byłem zollem, ale miałem dosyć wysłuchiwania podczas szkoleń w Swidrze podpitych łapówkarzy jak należy ukryć swoje prawdziwe dochody, dom na tatusia, samochód na teścia itd. tych opowieści która sieć komórkowa nie przechowuje smsów, zapewniam że wszystkie i mamy do nich dostęp. Być może już niedługo skończą się czasy zarabiania 5 na zmianie, również majątek nie wiadomego pochodzenia zostanie "zwrócony" państwu, te wszystkie tartaki, fabryczki, gospodarstwa agroturystyczne itd.Kaznodzieja napisał:Czego Ela się boi?
Ja przez lata kariery zawsze byłem uczciwy. Nie zrobiłem żadnego wałka ani żadnej rzeczy, której mógłbym się dziś wstydzić. Nikt nie jest w stanie mi nic zarzucić, a w szczególności dać na to dowodów. Bo ich po prostu nie ma.
Więc powiadam. Niech zamykają celników, niech ich zamykają całymi zmianami.
Niech wreszcie zapanuje Prawo i Sprawiedliwość, a nie cwaniactwo, łapownictwo i znajomości.
tak tylko ci sie wydaje moze juz jutro cie zamkna, nie wiesz ze tylko ci co nic nie robia nie muszą sie bać , może ty tez taki jesteś , znam takiego który niggdy nic nie podpisał bo sie boi i on moze spać spokojnie ale za co bierze pobory , za to ze nic nie robiKaznodzieja napisał:Czego Ela się boi?
Ja przez lata kariery zawsze byłem uczciwy. Nie zrobiłem żadnego wałka ani żadnej rzeczy, której mógłbym się dziś wstydzić. Nikt nie jest w stanie mi nic zarzucić, a w szczególności dać na to dowodów. Bo ich po prostu nie ma.
Niech wreszcie zapanuje Prawo i Sprawiedliwość, a nie cwaniactwo, łapownictwo i znajomości.
no ładnie młodzi celni tego uczyli się na szkoleniach , czemu ich nie zamykają , czyzby tak dobrze byli wyszkilenicba oficer napisał:Kaznodzieja masz całkowitą rację, też byłem zollem, ale miałem dosyć wysłuchiwania podczas szkoleń w Swidrze podpitych łapówkarzy jak należy ukryć swoje prawdziwe dochody, dom na tatusia, samochód na teścia itd. tych opowieści która sieć komórkowa nie przechowuje smsów, zapewniam że wszystkie i mamy do nich dostęp. Być może już niedługo skończą się czasy zarabiania 5 na zmianie, również majątek nie wiadomego pochodzenia zostanie "zwrócony" państwu, te wszystkie tartaki, fabryczki, gospodarstwa agroturystyczne itd.Kaznodzieja napisał:Czego Ela się boi?
a skad ty to wiesz czyzbyś sam tyle zarabiałcba oficer napisał:Kaznodzieja masz całkowitą rację, też byłem zollem, ale miałem dosyć wysłuchiwania podczas szkoleń w Swidrze podpitych łapówkarzy jak należy ukryć swoje prawdziwe dochody, dom na tatusia, samochód na teścia itd. tych opowieści która sieć komórkowa nie przechowuje smsów, zapewniam że wszystkie i mamy do nich dostęp. Być może już niedługo skończą się czasy zarabiania 5 na zmianie, również majątek nie wiadomego pochodzenia zostanie "zwrócony" państwu, te wszystkie tartaki, fabryczki, gospodarstwa agroturystyczne itd.Kaznodzieja napisał:Czego Ela się boi?
cba oficer napisał:Kaznodzieja masz całkowitą rację, też byłem zollem, ale miałem dosyć wysłuchiwania podczas szkoleń w Swidrze podpitych łapówkarzy jak należy ukryć swoje prawdziwe dochody, dom na tatusia, samochód na teścia itd. tych opowieści która sieć komórkowa nie przechowuje smsów, zapewniam że wszystkie i mamy do nich dostęp. Być może już niedługo skończą się czasy zarabiania 5 na zmianie, również majątek nie wiadomego pochodzenia zostanie "zwrócony" państwu, te wszystkie tartaki, fabryczki, gospodarstwa agroturystyczne itd.Kaznodzieja napisał:Czego Ela się boi?
cba oficer napisał:Kaznodzieja masz całkowitą rację, też byłem zollem, ale miałem dosyć wysłuchiwania podczas szkoleń w Swidrze podpitych łapówkarzy jak należy ukryć swoje prawdziwe dochody, dom na tatusia, samochód na teścia itd. tych opowieści która sieć komórkowa nie przechowuje smsów, zapewniam że wszystkie i mamy do nich dostęp. Być może już niedługo skończą się czasy zarabiania 5 na zmianie, również majątek nie wiadomego pochodzenia zostanie "zwrócony" państwu, te wszystkie tartaki, fabryczki, gospodarstwa agroturystyczne itd.