Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
1- w sensie materialnym, tak, brak opodatkowania ze sprzedaży, nie nabite na kasę itpJeśli chodzi o wypowiedzi "cat" to opisał on testy psychologiczne a nie testy wiedzy.
Odnośnie pytania testu czekoladowego odpowiedziałbym nie. Jeśli się mylę to proszę wskaż mi prawidłową odpowiedź z komentarzem. Będę miał nauczkę na przyszłość, pozwoli to też wyciągnąć konsekwencje. Dziękuję.
Trzeźwy, ale samotnieA moim zdaniem to jak interpretacja wierszyka na lekcji j. polskiego w ogólniaku - co autor miał na myśli i, czy był trzeźwy jak to pisał...
Przyczyną, dowodem ... ?!z treści zadania jest słowo kluczowe "powodem" nie osobą tylko powodem tak może być.
Przyczyną, dowodem ... ?!
Kto pyta - nie błądzi ...
Test ZALICZONY 5+, ale w przypadku "cat" to oczywista oczywistość, pytanie dlaczego ?
SZKODA, że ta maksyma jakoś nie jest bliska SKAS, MF o PREMIERZE nie wspomnę, ale ON ma zaplecze doradców, to pytać nie musiKto pyta - nie błądzi ...
Nie, nie zalicza się bo uczestniczyłaś w naborze do sw a nie do scs. Gdyby to był nabór do scs i dostałabyś się na listę kandydatów główną czy rezerwową, wtedy testy są ważne 12 msc od zakończenia naboru i do kolejnego naboru nie przechodzi się już testów.Hej orientuje się ktoś czy jeżeli zaliczyłam multiselect i test psychologiczny do służby więziennej ok. 3 miesiące temu, który jak czytałam jest (chyba) taki sam jak do SCS czy muszę powtarzać tą część naboru (czy mogłaby być np. wliczana jako zaliczona )... Pozdrawiam