.....wydymani....

u mnie na lotnisku w wawie-zz Siwego wogole nie udzielaja sie,nic sie nie dzieje-zadnych od nich wiadomosci-przewodniczacy tych zz od roku na zwolnieniu przeplatanym urlopem-żenada-przynajmniej H..udziela sie troche.

u mnie na lotnisku w wawie-zz Siwego wogole nie udzielaja sie,nic sie nie dzieje-zadnych od nich wiadomosci-przewodniczacy tych zz od roku na zwolnieniu przeplatanym urlopem-żenada-przynajmniej H..udziela sie troche.

nie prawda J jest dostępny ! a H działa dla siebie !

mela

a co to znaczy dostępny..żadnych pism-nic

jakie pisma , a co ,Ci z pisma ?- porozumienie jak długo było ukrywane on tylko wiedział , a przekazuje co chce ! sam sobie i dla siebie , nie znam przypadku jego pozytywnego działania -efekty się liczą !on jest rozżalony i siebie zabezpiecza , dlatego niby się udziela związkowo ! :(

po pismach mi nic,na nic mi nie sa potrzebne-ale H cos działa-o J i R nic nie slychac,
o ostatnim porozumieniu wiem bo przyszlo w teleksach-do niedawna niewiele osob bylo nim zainteresowanych

Mela i Kit,!!! piszecie jakimś więziennym grypsem,to już tak jest zle???

To nie gryps zakazane jest używania imion i nazwisk przeczytaj regulamin .
Jest bardzo zle !!! bo u nas związkowscy załatwiają wyłącznie własne sprawy .
Pod bezpiecznym płaszczem zarządu związkowego moszczą sobie bezpieczne miejscówki i nie obchodzi ich dobro ogółu , a przecież mają działać w imieniu nas wszystkich w tym problem !:mad:
ale H cos działa- bierze urlopy związkowe i nic nie przekazuje , bo nic nie wie , dowiaduje się co nowego po powrocie do pracy .

Ostatnia edycja:
Co ma regulamin do nazwisk,skoro ktoś jest przewodniczącym ZZ to występuje z imienia i nazwiska,jest w pewnym sensie osoba publiczną,która reprezentuje daną grupę zawodową.O Przewodniczącym ZZ Solidarność nie napiszecie pan S,tylko Pan Śniadek,nie twórzcie partyzantki,nie ten czas!!!.Skoro jest zle,to czas najwyższy zwołać walne zebranie i odwołać przewodniczących, do których brak jest zaufania przez członków danego ZZ.Jakie to proste.Przecież, Pan Sławek Siwy do tego, chyba nie jest potrzebny????

Co ma regulamin do nazwisk,skoro ktoś jest przewodniczącym ZZ to występuje z imienia i nazwiska,jest w pewnym sensie osoba publiczną,która reprezentuje daną grupę zawodową.O Przewodniczącym ZZ Solidarność nie napiszecie pan S,tylko Pan Śniadek,nie twórzcie partyzantki,nie ten czas!!!.Skoro jest zle,to czas najwyższy zwołać walne zebranie i odwołać przewodniczących, do których brak jest zaufania przez członków danego ZZ.Jakie to proste.Przecież, Pan Sławek Siwy do tego, chyba nie jest potrzebny????

Forma faktycznie denna jak cała sprawa :(jesteśmy osamotnieni wśród wilków !
Walne ? i co dalej nie ma u nas takich Sławków !!!

dodatkowe urlopy po nowemu...

''Wydymani''z dodatkowych urlopów, ale to już tak w życiu jest dzisiaj jest tak a jutro inaczej.Też przez 10 lat miałem,10 dni dodatkowe, a teraz 5 będę miał przez rok 2010. Prawa nabyte itd., nowe stopnie,wartościowanie,dodatki,stażowe wszystko do przeżycia,do po
godzenia się.
Ale że nie ma dla Nas emerytur mundurowych/pomostowych,celnych czy celniczych,wcześniejszych,czy jak by ich nie nazwać/ z tym się nie da pogodzić nigdy.
Patrząc przez wiele lat na służbę obok tzn.przedtem WOP póżniej SG, tylko ogarnia złość, bo ciągle w myślach widzę ich przwilej emerytalny,przyznany za ''komuny''i ciągle nie zmieniony choćby o 5 czy 10 lat.
Wiem ,że zawsze Ktoś powie a Kto Ci bronił przyjąć się do innej Służby, ale czasu się nie da cofnąć niestety.Pozdrawiam.

wydymani i to jeszcze jak!

Wszystko się zgadza jjarm. Dymają nas cały czas. Jeżeli Rząd nie dotrzymuje słowa danego już ponad 10 lat temu to jak można nazwać takie państwo. To jest smutne. Wszystkiego dobrego w nowym roku wszystkim prawdziwym zollom.

Back
Do góry