ja, Siwego też z rozmysłem nie ustawiłem w szeregu związkowych gwiazdorów..........
nie dojrzałem jeszcze do deklaracji ....ale
kasy Ci żal? ... czy wiąża Cię kajdany Fołty ... a może kajdany dziś "innego" układnego z Twojej ukochanej IC?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja, Siwego też z rozmysłem nie ustawiłem w szeregu związkowych gwiazdorów..........
nie dojrzałem jeszcze do deklaracji ....ale
u mnie na lotnisku w wawie-zz Siwego wogole nie udzielaja sie,nic sie nie dzieje-zadnych od nich wiadomosci-przewodniczacy tych zz od roku na zwolnieniu przeplatanym urlopem-żenada-przynajmniej H..udziela sie troche.
a co to znaczy dostępny..żadnych pism-nic
kasy Ci żal? ... czy wiąża Cię kajdany Fołty ... a może kajdany dziś "innego" układnego z Twojej ukochanej IC?
Mela i Kit,!!! piszecie jakimś więziennym grypsem,to już tak jest zle???
Co ma regulamin do nazwisk,skoro ktoś jest przewodniczącym ZZ to występuje z imienia i nazwiska,jest w pewnym sensie osoba publiczną,która reprezentuje daną grupę zawodową.O Przewodniczącym ZZ Solidarność nie napiszecie pan S,tylko Pan Śniadek,nie twórzcie partyzantki,nie ten czas!!!.Skoro jest zle,to czas najwyższy zwołać walne zebranie i odwołać przewodniczących, do których brak jest zaufania przez członków danego ZZ.Jakie to proste.Przecież, Pan Sławek Siwy do tego, chyba nie jest potrzebny????
piniądze to nie fszystko , ............. a zawsze byłem wolny i nie daję pomiatać sobą jakiemuś oficerowi z dzikiego naboru.