TVN24

a poszła interwencja do niej w sprawie zamykanych celnikó kurne nie ma w tym kraju nikogo ktoby trzymał stronę celnych jak sobie sami nie pomożecie to nikt wam nie pomoze

To wszystko jest dziwne!!! Idziesz rano do pracy (jeżeli idziesz do pracy) i rano masz przydział stanowisk i się okazuje że na tym nie możesz bo nie ma dostępu; na tamtym nie możesz bo nie przeszkolony; a tu dzisiaj insynuacje że nas można zastąpić bez problemu i to ludźmi którzy o granicach usłyszeli pewnie pierwszy raz podczas tego zamieszania. Ja musiałem kursy pokończyć; potem egzaminy, praktyka kołek po długim czasie, a tu takie niespodzianki się szykują!!!

Anonymous napisał:
To wszystko jest dziwne!!! Idziesz rano do pracy (jeżeli idziesz do pracy) i rano masz przydział stanowisk i się okazuje że na tym nie możesz bo nie ma dostępu; na tamtym nie możesz bo nie przeszkolony; a tu dzisiaj insynuacje że nas można zastąpić bez problemu i to ludźmi którzy o granicach usłyszeli pewnie pierwszy raz podczas tego zamieszania. Ja musiałem kursy pokończyć; potem egzaminy, praktyka kołek po długim czasie, a tu takie niespodzianki się szykują!!!

Straż graniczna będzie walczyć z zefirem , celiną i brukselą, powodzenia.

czarnuch napisał:
na tvp3 mówili że chcą ściągnąć wojsko tylko nie rozumiem po co :shock:

Pewnie się zbiorą bo trzeba bedzie TIR-y równo ustawić w kolejce. Do tego trzeba ciężkiego sprzętu ale nasi wojacy zaprawieni w Iraku i Afganistanie na pewno sobie poradzą :D

W JEDEN DZIEŃ NAS PRZEMIANOWAŁ RZĄD :?: :!:
Ps:może to nie dotyczyło Nas,bo my to nie ta formacja :D
My nie pilnujemy pachołków ani szlabanów :D

Anonymous napisał:
W JEDEN DZIEŃ NAS PRZEMIANOWAŁ RZĄD :?: :!:
Ps:może to nie dotyczyło Nas,bo my to nie ta formacja :D
My nie pilnujemy pachołków ani szlabanów :D
to ja się pytam co my mamy w polsce hihihi ...czy sa celnicy bo teraz to już nic nie wiem

Back
Do góry