G
Guest
Gość
a poszła interwencja do niej w sprawie zamykanych celnikó kurne nie ma w tym kraju nikogo ktoby trzymał stronę celnych jak sobie sami nie pomożecie to nikt wam nie pomoze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:To wszystko jest dziwne!!! Idziesz rano do pracy (jeżeli idziesz do pracy) i rano masz przydział stanowisk i się okazuje że na tym nie możesz bo nie ma dostępu; na tamtym nie możesz bo nie przeszkolony; a tu dzisiaj insynuacje że nas można zastąpić bez problemu i to ludźmi którzy o granicach usłyszeli pewnie pierwszy raz podczas tego zamieszania. Ja musiałem kursy pokończyć; potem egzaminy, praktyka kołek po długim czasie, a tu takie niespodzianki się szykują!!!
czarnuch napisał:na tvp3 mówili że chcą ściągnąć wojsko tylko nie rozumiem po co :shock:
zrozumiesz i to szybciej niż mysliszAnonymous napisał:czarnuch napisał:na tvp3 mówili że chcą ściągnąć wojsko tylko nie rozumiem po co :shock:
jak to po co: strzelac maja do kierowcow, zeby "rozladowac" kolejke :lol: :lol: :lol:
Anonymous napisał:te nieuki myslą że mają do czynienia z naiwniakami i straszą że SG przejmie wasze obowiazki
A DO TEGO TO NIE WIECIE,ZE JESTEŚMY JUZcirpliwy napisał:Pani P. nie wie chyba co to jest budżet i ile procent stanowi akcyza dzieki naszej pracy!!!!
Anonymous napisał:A DO TEGO TO NIE WIECIE,ZE JESTEŚMY JUZcirpliwy napisał:Pani P. nie wie chyba co to jest budżet i ile procent stanowi akcyza dzieki naszej pracy!!!!
STRAŻĄ CELNĄ :!: :!: :!:
to ja się pytam co my mamy w polsce hihihi ...czy sa celnicy bo teraz to już nic nie wiemAnonymous napisał:W JEDEN DZIEŃ NAS PRZEMIANOWAŁ RZĄD :?: :!:
Ps:może to nie dotyczyło Nas,bo my to nie ta formacja
My nie pilnujemy pachołków ani szlabanów
trzeba ogłosic konkurs...Anonymous napisał:Hehehe-dobre!
Jutro będziemy Orkiestrą Leśną- kiedyś nas tak podróżni z pociągów nazwali,bo niewiedzieli:kto my?!
Jestem za!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:Anonymous napisał:Orkiestra leśna to mało oddające rzeczywistość poza kolorem munduru :?
Moja propozycja
POGROMCY TIRÓW !
zapomniałeś Gościu jak jak dinozaury skończyły :?: :!: :lol:Anonymous napisał:może DINOZAURY GRANIC ? :wink: