Anonymous napisał:
Czarny Góral napisał:
dajcie na forum jakis skrót z TVN 24 coo? ja nie mam
W TEMACIE NAJNOWSZE INFORMACJE MASZ PARE POSTÓW CO BYŁO...
OGOLNIE REDAKTOR BYŁ ZA NAMI.....OGOLNIE PRAWIE WSZYCY DOBRZE GADALI...PYTALI CZY KACZYNSKI WŁACZY SIE W ROZMOWY...ALE NIE UZYSKALI ODPOWIEDZI JEDNOZNACZNEJ
Kamiński powiedział, że jesli zostanie poproszony prezydent o pomoc w negocjajcjach, tak ja to miało miejsce z lekarzami, to napewno nie odmówi zaproszenia>poza tym Niesiołowski był bardzo negatywnie nastawiony do naszego protesu,uznając, że jesteśmy nieodpowiedzialni,ale Kalisz i Brudziński byli po naszej stronie. Jeżeli chodzi o dolączenie do rozmów p.Premiera, to PSL uznało, że nie zalezy zabierac kompetencji odpowiednim ministrom, którzy sa powołani to zarządzania swoim resortem.
nie przesadzaj Kalisza wypowiedz to wiazanie protestu z dwoma przypadkami śmierci wśród kierowców.
Szkoda, że w dniu dzisiejszym w mediach nie pojawia sie żadna osoba ze ZZ, aby prostować podawane informacje i dodatkowo torpedować ich ataki. Bo przecież nikt z nas tak naprawdę nie wierzy, ze dostaniemy 1500 zł na rączkę, bo to nierealne, ale najwazniejsza jest deklaracja rządu i MF+ SSC o zapewnieniu ciągłości dokładania nam pieniędzy w ciągu 2-3 lat, no i najważniejsza kwestia to zmaina zapisów w ustawie o SC dot. naszej największej bolączki art.25 i 26 oraz wpisanie nasz do obok POlicji, SG do ustawy o służbach mundurowych i objęcie systemem emerytalnym jeszcze w tym roku, bo przeciez to można zrobić w ciągu kilku miesięcy. Więc żadne lata 2009-2011 nie wchodzą w grę, to zbyt odległy termin i nie mamy żadnych gwarancji, że te prace zostana w ogóle ukończone, jak to bywało w latach poprzednich, wydymali nas.