TVN24

Czarny Góral napisał:
dajcie na forum jakis skrót z TVN 24 coo? ja nie mam

W TEMACIE NAJNOWSZE INFORMACJE MASZ PARE POSTÓW CO BYŁO...
OGOLNIE REDAKTOR BYŁ ZA NAMI.....OGOLNIE PRAWIE WSZYCY DOBRZE GADALI...PYTALI CZY KACZYNSKI WŁACZY SIE W ROZMOWY...ALE NIE UZYSKALI ODPOWIEDZI JEDNOZNACZNEJ

Anonymous napisał:
Czarny Góral napisał:

OGOLNIE REDAKTOR BYŁ ZA NAMI.....OGOLNIE PRAWIE WSZYCY DOBRZE GADALI...PYTALI CZY KACZYNSKI WŁACZY SIE W ROZMOWY...ALE NIE UZYSKALI ODPOWIEDZI JEDNOZNACZNEJ

THX ide czytać

OGOLNIE REDAKTOR BYŁ ZA NAMI.....OGOLNIE PRAWIE WSZYCY DOBRZE GADALI...PYTALI CZY KACZYNSKI WŁACZY SIE W ROZMOWY...ALE NIE UZYSKALI ODPOWIEDZI JEDNOZNACZNEJ[/quote]
ale powiedzieli ,ze np lekarze zaprosili prezydenta i nie odmówił ... moze zaprośmy go do rozmow-pomińmy tuska ...
wiec w tvn 24 nic konkrektnego. Kaminski podkreslil ze te 500 zl to nie daje rzad-ale i tak mieliśmy dostac wiec bez laski (ze niby takie hojne PO hahaha) no i uzalanie sie nad biednymi kierowcami...A kto cholera uzalał dsie nad biednymi pacjentami jak lekarze strajkowali czy pielegniarki - raczej mieli poparcie mediów a my - jada po nas!
Nie damy sie - jutro wolne

Anonymous napisał:
Czarny Góral napisał:

Kamiński powiedział, że jesli zostanie poproszony prezydent o pomoc w negocjajcjach, tak ja to miało miejsce z lekarzami, to napewno nie odmówi zaproszenia>poza tym Niesiołowski był bardzo negatywnie nastawiony do naszego protesu,uznając, że jesteśmy nieodpowiedzialni,ale Kalisz i Brudziński byli po naszej stronie. Jeżeli chodzi o dolączenie do rozmów p.Premiera, to PSL uznało, że nie zalezy zabierac kompetencji odpowiednim ministrom, którzy sa powołani to zarządzania swoim resortem.
Szkoda, że w dniu dzisiejszym w mediach nie pojawia sie żadna osoba ze ZZ, aby prostować podawane informacje i dodatkowo torpedować ich ataki. Bo przecież nikt z nas tak naprawdę nie wierzy, ze dostaniemy 1500 zł na rączkę, bo to nierealne, ale najwazniejsza jest deklaracja rządu i MF+ SSC o zapewnieniu ciągłości dokładania nam pieniędzy w ciągu 2-3 lat, no i najważniejsza kwestia to zmaina zapisów w ustawie o SC dot. naszej największej bolączki art.25 i 26 oraz wpisanie nasz do obok POlicji, SG do ustawy o służbach mundurowych i objęcie systemem emerytalnym jeszcze w tym roku, bo przeciez to można zrobić w ciągu kilku miesięcy. Więc żadne lata 2009-2011 nie wchodzą w grę, to zbyt odległy termin i nie mamy żadnych gwarancji, że te prace zostana w ogóle ukończone, jak to bywało w latach poprzednich, wydymali nas.

Może ktoś zwołałby konferencję prasową i wytłumaczył wszystkim, że NIE MAMY UPRAWNIEŃ służb mundurowych i nie chodzi nam tylko o pieniądze. Ani politycy, ani dziennikarze, tym bardziej zwykli ludzie nie wiedzą o co chodzi. Słyszą wciąż - proponuja 500 zł a oni wciąż strajkują

Masz racje-tylko zwołanie konferencji prasowej!!! Myslę,ze to jest dobry pomysł.Trzeba wesprzec sie przychylnym nam politykom(czy ktos chce czy nie bedzie to PIS, Kancelaria Prezydenta-to co mowił Kamiński moze jeszcze LID.ZWOŁAC KONFERENCJE PRASOWA!!!

Lekarze, górnicy, pielęgniarki - non stop zwoływali konferencję dlaczego nie my??????
Może ktoś namówi Pana Siwego???

gg napisał:
Masz racje-tylko zwołanie konferencji prasowej!!! Myslę,ze to jest dobry pomysł.Trzeba wesprzec sie przychylnym nam politykom(czy ktos chce czy nie bedzie to PIS, Kancelaria Prezydenta-to co mowił Kamiński moze jeszcze LID.ZWOŁAC KONFERENCJE PRASOWA!!!

TAK ,TAK NIECH ZZ ZWOŁAJĄ KONFERENCJĘ PRASOWĄ, JESZCZE NAWET DZIŚ I JAK NAJSZYBCIEJ NIECH ROZMOWIAJĄ Z POLITYKAMI ,KTÓRZY SĄ NAM PRZYCHYLNI, ABY POKAŻAC O CO NAM NAPRAWDĘ CHODZI, BO W MEDIACH TYLKO MÓWIA O KASIE!!!!!!!!!!!!!A NIE O TO PRZECIEZ CHODZI!!!!!!!!!!!!!

TAKA KONFERENCJA MOŻE NAM POMÓC - DOTZR DO LUDZI, ŻE NIE O KASĘ CHODZI TYLKO.
LUDZIE NIE WIEDZĄ JAK WAŻNI JESTEŚMY DLA BUDŻETU PAŃSTWA, A JESTEŚMY NAJGORZEJ TRAKTOWANI

KONFERENCJA DZISIAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BĘDZIEMY WE WSZYSTKICH MEDIACH, TO DOBRY PUNKT WYJŚCIOWY DO JUTRZEJSZYCH NEGOCJACJI

dopiero namawiamy do zwołania konferencji, może ktoś ma kontakt z Panem Siwym i go namówi?

Na zywo nie zmanipulują materiału, nie wytną i nie puszczą tego co chcą!!!

z dorohuska napisał:
Anonymous napisał:
Czarny Góral napisał:

Kamiński powiedział, że jesli zostanie poproszony prezydent o pomoc w negocjajcjach, tak ja to miało miejsce z lekarzami, to napewno nie odmówi zaproszenia>poza tym Niesiołowski był bardzo negatywnie nastawiony do naszego protesu,uznając, że jesteśmy nieodpowiedzialni,ale Kalisz i Brudziński byli po naszej stronie. Jeżeli chodzi o dolączenie do rozmów p.Premiera, to PSL uznało, że nie zalezy zabierac kompetencji odpowiednim ministrom, którzy sa powołani to zarządzania swoim resortem.
nie przesadzaj Kalisza wypowiedz to wiazanie protestu z dwoma przypadkami śmierci wśród kierowców.
Szkoda, że w dniu dzisiejszym w mediach nie pojawia sie żadna osoba ze ZZ, aby prostować podawane informacje i dodatkowo torpedować ich ataki. Bo przecież nikt z nas tak naprawdę nie wierzy, ze dostaniemy 1500 zł na rączkę, bo to nierealne, ale najwazniejsza jest deklaracja rządu i MF+ SSC o zapewnieniu ciągłości dokładania nam pieniędzy w ciągu 2-3 lat, no i najważniejsza kwestia to zmaina zapisów w ustawie o SC dot. naszej największej bolączki art.25 i 26 oraz wpisanie nasz do obok POlicji, SG do ustawy o służbach mundurowych i objęcie systemem emerytalnym jeszcze w tym roku, bo przeciez to można zrobić w ciągu kilku miesięcy. Więc żadne lata 2009-2011 nie wchodzą w grę, to zbyt odległy termin i nie mamy żadnych gwarancji, że te prace zostana w ogóle ukończone, jak to bywało w latach poprzednich, wydymali nas.

Wedle Frasyniuka, protestujący aktualnie celnicy na wschodniej granicy Polski, niczym nie różnią się od grupy terrorystycznej, która chcąc osiągnąć swój cel (polepszenie warunków pracy i wyższe pensje) za wszelką cenę (masowo biorąc zwolnienia lekarskie bądź urlopy na żądanie, poprzez opieszałość na stanowisku pracy), bierze Bogu ducha winnych zakładników (przetrzymuje w kolejkach kilkaset kierowców TIR-ów). Niestety w obecnej sytuacji mamy już do czynienia z ofiarami. Przypomnę, że jeden z kierowców zginął po polskiej stronie granicy na zawał serca w wyniku wycieńczenia oczekując na kontrolę graniczną. Natomiast drugi z przewoźników spłonął w kabinie swego TIR-a po ukraińskiej stronie.

Back
Do góry