TVN24

Tak, wczoraj nie miała z tym nic wspólnego , a dzisiaj łaskawie nie bedzie rozmawiać. WON Pani S.!!! Na ciebie i twoje związki już nadszedł czas!!!

Nie jestem związkowcem i jestem z tego dumny, ale jak Sławek stworzy jeden związek chętnie się zapiszę , baaa mogę czynnie działac i wspierać rózne inicjatywy oraz bronic naszych kolegów, gdy zajdzie taka potrzeb!

w sprawie co powiedziała Smolińska

słuchajcie i czytajcie ze zrozumieniem. inaczej ktoś nas poróżni na tym forum jest wielu "teoretycznie" za ale tak naprawdę wprowadzają szum informacyjny. chyba nie jesteście tak naiwni że tego sobie nie uświadamiacie.
Smolińska powiedziała że Porozumienie Białostockie nie weszło na spotkanie po uzyskaniu informacji iż ze strony rządu nikt nie jest upoważniony do konkretnych rozstrzygnięć. dodała też iż to nie jest bojkot ze strony PB i mogą wrócić ale do konkretnych rozmów ponieważ oni jako związkowcy są już w sporze zbiorowym i interesuje ich ścieżka formalna. i mają rację a to wcale nie stoi z interesami innych którzy jak widać na spotkaniu wymieniają się informacjami a nie rozmawiają o konkretach. bo rząd tam reprezentowany nie może podjąć jakichkolwiek konkretów.

Ja tak samo! Nigdy nie sądziłem, że będę chciał należeć do jakiegoś związku, ale jak Siwy stanie na czele, to się zapisuję i mogę działać.

ZNAM ZWIĄZKOWCÓW W SWOIM UC I IC, OD LAT OBDZIELAJĄ SIĘ AWANSAMI I NAGRODAMI, NIGDY NIC DLA NIKOGO NIE ZROBILI I TYLE W TYM TEMACIE

Anonymous napisał:
ZNAM ZWIĄZKOWCÓW W SWOIM UC I IC, OD LAT OBDZIELAJĄ SIĘ AWANSAMI I NAGRODAMI, NIGDY NIC DLA NIKOGO NIE ZROBILI I TYLE W TYM TEMACIE
ACHA TO BYŁO ODNOŚNIE POROZUMIENIA BIAŁOSTOCKIEGO. JA RÓWNIEŻ STAWIAM NA SŁAWKA!

aha też nie mam :-)

Siwego krytykowałem, ale to jedyna osoba której jeszcze ufam!!!

Jeden związek !!!

Ale teraz ważniejsze, żeby PONIEDZIAŁEK BYŁ POWTÓRKA PIĄTKU!!!

Mam nadzieje ze tym razem Sławek nie da się zaszczekać temu reporterowi.
Sławku jesteśmy z TOBĄ

A tak na marginesie to chyba tylko Polsat potrafi w miarę rzetelnie przedstawić nasz protest.

Back
Do góry