TVN24

W TVN24 podali właśnie,że średnia pensja celnika to 3800 brutto.To chyba jakiś żart:-((((((( Chyba takiego z 20-letnim stażem...

Dla mnie Siwy nas reprezentuje a porozumienie... targowickie niech się wreszcie odpie... !!!! Nigdy nic nie zrobili a teraz mącą!!!!

już napisałem do tefaunenu życząc im obiektywności więcej w tym co wygadują i pokazują. bo ja jak bym zobaczył ze celnik zarabia 3800 brutto, a był bym szarym obywatelem, to za cholere bym nie zrozumiał dlaczego strajkuje

CAŁA PRAWDA, CAŁĄ DOBĘ!!!! TAKA JEST ZAJAWKA TVN!!!! Wcale mnie ta stacja nie zaskoczyła - stacja już dawno powinna być na orbicie!!!!

Skąd wiecie, że w środku na rozmowach jest Siwy? I dlaczego nie pozwolili, by weszli związkowcy z Porozumienia Białostockiego? Ciekawe, kto jeszcze dostąpił łaski rozmów. Jeny, żeby tylko ktoś konkretny, a nie jakieś dziamdziaki

Nie zdziwię się jak za chwilę w gazecie wypiszą zarobki celników - jak zwykle będą takie, że wszyscy się zdziwią jak możemy walczyć jeszcze o wyższe zarobki - tak było z pensjami lekarzy, nauczycieli, górników - ich zarobki były na pierwszych stronach gazet!!! podejrzewam, że też bardzo się zdziwili, że tyle zarabiają - oczywiście bardzo pieczołowicie odczytywane przez dziennikarzy tvn !!!! od dzisiaj nie oglądam tej stacji!

Na Polsacie podali, że średnia pensja wynosi 1600zł, i że ludzie z P.Białostockiego odrzucili zaproszeniana rozmowy, bo to tylko pozorowanie żźe coś chcę dla nas zrobić, a PB jest za ostrzejszymi formami protestu.
Nie możemy sie złamać to wiem na 100%

Anonymous napisał:
Na Polsacie podali, że średnia pensja wynosi 1600zł, i że ludzie z P.Białostockiego odrzucili zaproszeniana rozmowy, bo to tylko pozorowanie żźe coś chcę dla nas zrobić, a PB jest za ostrzejszymi formami protestu.

z całym szacunkiem ale jak może wyglądać ostrzejsza forma protestu?

Anonymous napisał:

Dokładnie tak jak oni są "pozorowanymi związkowcami"! Rozgonić tą hołotę!!!

Anonymous napisał:
Skąd wiecie, że w środku na rozmowach jest Siwy? I dlaczego nie pozwolili, by weszli związkowcy z Porozumienia Białostockiego? Ciekawe, kto jeszcze dostąpił łaski rozmów. Jeny, żeby tylko ktoś konkretny, a nie jakieś dziamdziaki
wypowiadala sie smolinska w tvn24 i powiedziala ze nie przystapili do rozmow bo rozwiazania sa za malo konkretne

customek napisał:
Anonymous napisał:
wypowiadala sie smolinska w tvn24 i powiedziala ze nie przystapili do rozmow bo rozwiazania sa za malo konkretne

Co to znaczy malo konkretne, czy podała chociaż jakie padly propozycje?

Po pierwsze:
PRECZ Z POROZUMIENIEM BIAŁOSTOCKIM!!!
Przecież ta sama kobiecina jeszcze wczoraj mówiła, że nie ma nic wspólnego z protestem, a dziś już mowi, że stoi na jego czele! DOŚĆ TAKICH OSZUSTÓW! JEDEN ZWIĄZEK, SIWY NA PREZYDENTA!!!
Po drugie:
Oddajmy TVN24, że jednak puścili trzy wypowiedzi pasażerów, z których wszyscy popierali protest. Bądźmy obiektywni. Oni najrzetelniej informują. W TVP info oglądałem rano wiadomości i nie było o nas ani słowa. A w TVN rano Siwy był dwa razy i gadał ze 20 minut...

Back
Do góry