G
Guest
Gość
własnie w tvn 24 była długa zajawka o cle ok 15.00 25.01.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Na Polsacie podali, że średnia pensja wynosi 1600zł, i że ludzie z P.Białostockiego odrzucili zaproszeniana rozmowy, bo to tylko pozorowanie żźe coś chcę dla nas zrobić, a PB jest za ostrzejszymi formami protestu.
Nie możemy sie złamać to wiem na 100%
Anonymous napisał:Na Polsacie podali, że średnia pensja wynosi 1600zł, i że ludzie z P.Białostockiego odrzucili zaproszeniana rozmowy, bo to tylko pozorowanie żźe coś chcę dla nas zrobić, a PB jest za ostrzejszymi formami protestu.
Nie możemy sie złamać to wiem na 100%
wypowiadala sie smolinska w tvn24 i powiedziala ze nie przystapili do rozmow bo rozwiazania sa za malo konkretneAnonymous napisał:Skąd wiecie, że w środku na rozmowach jest Siwy? I dlaczego nie pozwolili, by weszli związkowcy z Porozumienia Białostockiego? Ciekawe, kto jeszcze dostąpił łaski rozmów. Jeny, żeby tylko ktoś konkretny, a nie jakieś dziamdziaki
customek napisał:wypowiadala sie smolinska w tvn24 i powiedziala ze nie przystapili do rozmow bo rozwiazania sa za malo konkretneAnonymous napisał:Skąd wiecie, że w środku na rozmowach jest Siwy? I dlaczego nie pozwolili, by weszli związkowcy z Porozumienia Białostockiego? Ciekawe, kto jeszcze dostąpił łaski rozmów. Jeny, żeby tylko ktoś konkretny, a nie jakieś dziamdziaki