TVN24

wiemy dobrze, że nie łatwo "tam siedzieć" i w 5 min.powiedzieć wszystkiego, ale szkoda, ze dał się "zakrzyczeć" dziennikarzowi, który ubolewał tylko nad kierowcami i ich stratami!!!!!!!!!!

mimo wszystko trzeba być w mediach, mówić i mówić, pokazywać prawdę o cle i wystarczyłoby aby dziennikarz rozmawiał z celnikami a nie czerpał wiadomości z powtarzanych bzdurnych frazesów i plotek bazarowych, mit o celnikach trzeba nareszcie obalić i pokazać społeczeństwu prawdę o naszej niewolniczej pracy, przecież my realizujemy politykę rządu dla dobra kraju!

Anonymous napisał:
WYŁOŻYŁ SIWY WSZYSTKO JAK NA PATELNI. CZEKAMY TERAZ NA 13.30.
Długa rozmowa i świetnie wyszło.

Jestem niestety troche zdegustowany. Byc moze trema przed kamerami, ale prowadzacy robil z naszym Slawkiem co chcial.
Jedno dobre, ze w koncu cos sie o nas mowi.

cenzura

Koledzy a zauważyliście że wszystkie portale cenzurują posty i od wczoraj żadnego mi nie wypuścili ani onet ani tvn24 ani żaden inny. Znaczy to że media trzyma jedna ręka i nas nie popierają a jak media są przeciwko nam to niestety mamy małe szanse w tej akcji.Zauważcie jakie pojęcie mają nasi dysydenci w MF-ie skoro umieszczają takie komunikaty żeby firmy odprawiały się w UC wewnętrznych. A niby co innego do tej pory oni robili. Ściemniają tylko ludziom że niby coś robią ale nie wiedzą co dalej z nami robić ale nie zapowiada sie to dobrze

Trochę mógł więcej , ale dobre i tyle , ja prawdopodobnie nie wydobyłbym ani słowa . Trzeba zrozumieć - trema. Ale jak już poszło to teraz będzie tego więcej. Tylko wytrzymać w postawie . Nie dajmy się.

Biała Podlaska stoi, w Izbie są tylko kierownicy, w Koroszczynie 5 osób, w Terespolu Drogowym 1, przejście kolejowe towarowe - nie na nikogo.

POWOLI

DOPIERO DZIEWIĄTA !!!!!!
A JUŻ TVN24 - JEST DOBRZE !!!!!!!!
MEDIA ZAWSZE RANO ZACHŁYSTUJĄ SIĘ REWELACJAMI PRASOWYMI!!!
LUDZIE DOPIERO SIĘ BUDZĄ I PIJĄ KAWĘ....
DOPIERA JAK NIE BEDZIĘ MOŻNA CZEGOŚ ZAŁATWIĆ PODNIESIE SIE RABAN !!!!!!!!!!!!
W ŚWIAT POSZŁO, ŻE WIĘKSZOŚĆ CELNIKÓW SPONTANICZNIE PROTESTUJE !!!!
110 MILIARDÓW WPŁYWU DO BUDŻETU (40 PROCENT) TEŻ ZROBI SWOJE !!!

czlowiek byl bardzo stremowany, dziennikarz natarczywy, troche malo powiedzial o naszej sytuacji prawnej, o aresztowaniach o zwalnianiach i o tym, ze brak zasady domniemania niewinnosci, ludzie o tym nie wiedza, mysla tylko, ze chcemy kasy.
Bardzo dziekujemy p.Slawomirze, byl pan bardzo opanowany i spokojny, jest dobrze.

Re: POWOLI

DDR napisał:
DOPIERO DZIEWIĄTA !!!!!!
A JUŻ TVN24 - JEST DOBRZE !!!!!!!!
MEDIA ZAWSZE RANO ZACHŁYSTUJĄ SIĘ REWELACJAMI PRASOWYMI!!!
LUDZIE DOPIERO SIĘ BUDZĄ I PIJĄ KAWĘ....
DOPIERA JAK NIE BEDZIĘ MOŻNA CZEGOŚ ZAŁATWIĆ PODNIESIE SIE RABAN !!!!!!!!!!!!
W ŚWIAT POSZŁO, ŻE WIĘKSZOŚĆ CELNIKÓW SPONTANICZNIE PROTESTUJE !!!!
110 MILIARDÓW WPŁYWU DO BUDŻETU (40 PROCENT) TEŻ ZROBI SWOJE !!!
jak ruszyć TVP1 i TVP2 oraz Polsat

Redaktor był lekko mówiąc stronniczy. Żal mu było kierowców. Dlaczego takie pytania nie padały wobec lekarzy, pielęgniarek?? TVN przestaje mi się podobać jako stacja.

wobec takiego podejścia mediów do sprawy trzeba nam zaostrzyć protest aż do skutku, my już stoimy pod ścianą i nie mamy się gdzie cofnąć

Ogladałam wystąpienie zarówno na TVN Biznes jak i na TVN24 i muszę przyznac, ze było widac wyraźnie tremę naszych przedstawicieli i to nawet rozumiem.Myślę, że to w części było spododowane natarczywością prowadzących dziennikarzy.Za brakło mi wielu istotnych spraw, które przy tej okazji winny byc poruszone, między innymi fakt odchodzenia ze słuzby z powodu niskich zarobków i braku perspektyw na ich wzrost. Odchodzą najczęściej ludzie z wysokimi klasyfikacjami.

Back
Do góry