TVN24

TVN 24- czytają prasę, a tam wszędzie PARALIŻ GRANICY I WEWN.UC!!! relacjonują z portu lotniczego w Pyrzowicach i urzędów celnych, ok.80% f.c. w Polsce wzięło UŻ.
UWAGA ZA CHWILĘ W TVN 24 WYSTĄPI SŁAWOMIR SIWY!!!!!!!!!!!

WYŁOŻYŁ SIWY WSZYSTKO JAK NA PATELNI. CZEKAMY TERAZ NA 13.30.
Długa rozmowa i świetnie wyszło.

właśnie po TVN24 z siwym; trochę tak sobie; mało informacji czego chcemy; ale pismaki będą pewnie monitorować ustalenia z MF'em

tvn24

mogło być lepiej, szkoda, ze nie wspomnial o emeryturach mudurowych, ktorych nie mamy a powinnismy je miec jako jedna ze sluzb mundurowych

Ważne że powiedział ile nasza "mała armia" zapewnia wpływów do budżetu.

Siwy był dobry, usiłował powiedzieć wszystko tylko Pan redaktor nastawiony na anty i tylko z jednej pozycji , z pozycji "biednych kierowców"

No i Sławek wypowiedział się w TVN24- wg mnie powiedział za mało ale widać było, że był bardzo stremowany. Zagadał do prowadzący i biedny nie mógł się wypowiedzieć tak jak byśmy tego chcieli. Może jednak do takich wystąpień musiałby iść ktoś obeznany z mediami, kto byłby równie wygadany jak dziennikarz prowadzący (bez urazy p.Sławku ja i tak jestem pełen powdziwu dla Pana).

Siwy choć trochę chyba stremowany, ale wyłożył wszystko o co walczymy. Redaktorek trochę go pytaniami chciał zbić z pantałyka ale Siwy siła spokoju.

pamiętajcie, że wcześniejsze emerytury są dziś mało medialne....to na rozmowę z MF. Napewno Sławek o tym wie i dobrze że tak robi!!!

Siwy na SSC!!!!!!!

Back
Do góry