TVN24

TVN 24- czytają prasę, a tam wszędzie PARALIŻ GRANICY I WEWN.UC!!! relacjonują z portu lotniczego w Pyrzowicach i urzędów celnych, ok.80% f.c. w Polsce wzięło UŻ.
UWAGA ZA CHWILĘ W TVN 24 WYSTĄPI SŁAWOMIR SIWY!!!!!!!!!!!

właśnie po TVN24 z siwym; trochę tak sobie; mało informacji czego chcemy; ale pismaki będą pewnie monitorować ustalenia z MF'em

tvn24

mogło być lepiej, szkoda, ze nie wspomnial o emeryturach mudurowych, ktorych nie mamy a powinnismy je miec jako jedna ze sluzb mundurowych

Siwy był dobry, usiłował powiedzieć wszystko tylko Pan redaktor nastawiony na anty i tylko z jednej pozycji , z pozycji "biednych kierowców"

No i Sławek wypowiedział się w TVN24- wg mnie powiedział za mało ale widać było, że był bardzo stremowany. Zagadał do prowadzący i biedny nie mógł się wypowiedzieć tak jak byśmy tego chcieli. Może jednak do takich wystąpień musiałby iść ktoś obeznany z mediami, kto byłby równie wygadany jak dziennikarz prowadzący (bez urazy p.Sławku ja i tak jestem pełen powdziwu dla Pana).

Siwy choć trochę chyba stremowany, ale wyłożył wszystko o co walczymy. Redaktorek trochę go pytaniami chciał zbić z pantałyka ale Siwy siła spokoju.

pamiętajcie, że wcześniejsze emerytury są dziś mało medialne....to na rozmowę z MF. Napewno Sławek o tym wie i dobrze że tak robi!!!

Siwy na SSC!!!!!!!

Back
Do góry