Tusk przybywa do IC Biala Podlaska

• Thread starter Thread starter misiopysio
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wolałbym żeby siedział w Wa..wie i rozwiązywał problem; a nie wizytował IC bo to w niczym mu nie pomoże; a jeszcze droga na Terespol może być zablokowana; Panie Premierze będzie cieplej to się spotkamy na awansach; w IC BP jest ładny duży plac defiladowy!!!

Anonymous napisał:
misiopysio napisał:
jak cwierkaja wrobelki dzis tj.28.01. Donald Tusk przybywa z wizyta do IC Biala Podlaska
Nie wiem co brałeś ale chcę to samo

przeciez pisze "jak cwierkaja wrobelki " , poczekamy , zobaczymy... moze ktos potwierdzi te info
jak na razie przyjalem z rana tylko kofeine w plynie :P

Tusk

Właśnie też przed chwilą otrzymałem od związkowców informację, że pędzą do Białej / Terespola na spotkanie z panem Donaldem. Nie wiem czy to prawda, ale pojechali. Nie wiem czy S. Siwy o tym wie. Chyba niestosowne jest, że Donek gdzieś podobno jedzie, zamiast w Warszawie porozmawiać z nami.

Donaldu Tusku boi się spotkania z ZZ bo wstyd spojrzeć w oczy ludziom, którzy mówią prawdę.Woli wykrętnie pojechać na granicę a potem powiedzieć ,że on chciał dialogu tylko nie miał z kim rozmawiać.Hipokryta - od trzech dni trąbimy,że chcemy spotkania z Premierem a on wiję się jak piskorz!A fuj!!!!!!!

powiadomcie jego kancelarię (wszak telefony pewnie dzialają, wczoraj cały dzień mówili o telefonach), że dzisiaj około południa będzie u niego delegacja przedstawicieli celników i ZZ. Jeżeli chce zakończyć protest niech przybędzie na spotkanie.

A co mu Naczelnik pomoze 700% normy wyrobi czy jak.
W warszawie też można roizmawiac i to chuba lepiej. Tusk na granice jedzie show zrobic ze niby zatroskany! Niech podpiszą to co powiedział Boni w Zetce i po problemie!!!!

Siwy do Warszawy - Tusk do Białej, Siwy do Białej - Tusk do Przemyśla, Siwy do Przemyśla - Tusk do Bezled itd, itd, itd
Pytanie tylko kto jest kotkirm a kto myszką ????
Kto wie ????

Kierowcy z kolejki na Dorohusku mówią że sg rozpowiada że celnicy z BIałej Podlaskiej pojawią się tam i będą odprawiać - bo Tusk ma przyjechać!!!

Back
Do góry