Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nikt nic nie chce pisać, chyba się nie dowiemyCześć, jest tu ktoś może po teście wiedzy w tym roku? Czego się spodziewać?
Nikt nic nie chce pisać, chyba się nie d
Hej ja jestem dzisiaj pisałem w LublinieCześć, jest tu ktoś może po teście wiedzy w tym roku? Czego się spodziewać?
Test piszesz w ławkach dwuosobowych więc jest podział na grupy. Ogólnie pytania z podstaw prawa, ekonomii, życia społecznego i UE . Jak odróżniasz uchwałę od rozporządzenia to dasz radęPamięta ktoś jeszcze jakieś pytania?
tak, ale zapłaciłem za tą wiedzęOrientujecie sie jak wyglada test psychologiczny? Czy jest rozmowa z psychologiem ?
"Pięknie" zaczynasz ...tak, ale zapłaciłem za tą wiedzę
A widziałeś dobra edukację za darmo? Studia podyplomowe kosztują, kursy kosztują. Nikt ci nie będzie wiedzy przekazywał za darmo."Pięknie" zaczynasz ...
A widziałeś dobra edukację za darmo? Studia podyplomowe kosztują, kursy kosztują. Nikt ci nie będzie wiedzy przekazywał za darmo.
Są różne postawy moralne. W mojej nie ma nic nagannego. Jest 11 wakatów w lubelskim i 800 chętnych. Ja poświęciłem sporo czasu i pieniędzy, aby się rozwijać, uczyć i przygotować optymalnie do rekrutacji. Nie byłoby racjonalnym zachowaniem. A to że tak mówię, to jest sygnał dla innych, żeby też się przyłożyli, a nie szło na łatwiznę.Jeszcze lepiej ...
Tekst do potencjalnie przyszłych współpracowników, w rodzaju: "wiem ale nie powiem" ?!
Obyś trafił na stażu na podobnych sobie. Przyzwoiciej byłoby po prostu milczeć ...
Współczesne pokolenie z nawyklo, że wszystko dostaje do ręki. A wystarczy minimum wysiłku i skrupulatne przejrzenie tego forum, aby wiedzieć dokładnie jak wygląda test psychologiczny. Nie trzeba nawet płacić za tą wiedzę, wystarczy własny wysiłek. Pytanie z kim chcesz potem pracować, z kimś kto będzie robił swoją robotę i będzie zaangażowany, czy z kimś kto będzie czekał aż ktoś wszystko zrobi za niego, a on przyjdzie na gotowe. Altruizm na swoje graniceJeszcze lepiej ...
Tekst do potencjalnie przyszłych współpracowników, w rodzaju: "wiem ale nie powiem" ?!
Obyś trafił na stażu na podobnych sobie. Przyzwoiciej byłoby po prostu milczeć ...