Test preselekcyjny na Bobrowniki

pere

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Byłem dzisiaj na teście preselekcyjnym i spodziewałem się trochę innych pytań:( 3 pierwsze pytania były z Ustawy O Służbie Celnej - raczej nic trudnego, ale dwa następne tor raczej masakra: jak rozumiesz pojęcie "półprawdy" i kiedy można ją stosować, a drugie pytanie dotyczyło pewnej sytuacji kryzysowej i należało się w czuć w rolę osoby w niej występującej i opisać ze szczegółami jak byśmy postąpili w takiej sytuacji. Ehh... a Ja myślałem,że mi się uda :( No nic wyniki za Tydzień, życzę powodzenia tym którzy dzisiaj brali w tym udział :P

Czy ktoś mi może powiedzieć jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na funkcjonariusza celnego? 6 maja mam taką rozmowę i zupełnie nie wiem czego mogę się spodziewać. O co w ogóle pytaj, proszę o pomoc? :(

Witam kolegę ja również dostałam sie na rozmowę 6 maja w IC na którą masz godzinę??życzę powodzenia:):)

Witam!!! ja już wiem że się dostałem, niech ktoś się odezwie z lauratów loterii. Trzeba bedzie się dogadać co i jak z transportem do Bubrowników;)

a skąd kolega wie że się dostał??

Z Izby dziś miałem telefon. I się mocno zdziwiłem że już się odezwali (oczywiscie pozytywnie).

Ostatnia edycja:
Ja też dziś miałem telefon z izby (pozytywnie) :D więc jak coś Spoonman to się trzeba będzie dogadać co i jak z tym transportem.

Cze Pere daj znac co i jak ?
Napisałem do ciebie na prywatnym

Back
Do góry