Fajny tok myślenia, tylko szkoda że brak odpowiedzi na temat...Dramat. Tak jak pisałem, któryś sort po SG, Policji, wojsku
Praca 7-15, bez stresu, dobrze płacą, najlepiej zajść w ciąże od razu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fajny tok myślenia, tylko szkoda że brak odpowiedzi na temat...Dramat. Tak jak pisałem, któryś sort po SG, Policji, wojsku
Praca 7-15, bez stresu, dobrze płacą, najlepiej zajść w ciąże od razu...
07.2019 OGŁOSZENIE O NABORZEA tak toche z innej beczki - ile trwaly u Ciebie poszczegolne etapy rekrutacji?
Ias Katowice?07.2019 OGŁOSZENIE O NABORZE
01.2020 TEST WIEDZY
02.2020 sprawnościowa
03.2020 TESTY PSYCHOLOGICZNE
06.2020 TK
06.2020 ROZMOWA
07.2020 SKIEROWANIE NA BADANIA i cisza
Asoka[/USER]
Dla ciebie ulgą bo jechać nigdzie nie trzeba ale uwierz mi i kolego że ulgi nie będziesz mieć, bo każdy ma gdzieś to czy ty umiesz albo nie , masz umieć a jak się nauczysz i kiedy to każdy łącznie z górą ma to w du..e więc niestety jeśli chcesz co kolwiek kumać to musisz sama działać , jeśli liczysz że przejdzie coś takiego ja nie wiem ja nie umiem bo nikt mi nie pokazał nie nauczył to nie przejdzie, w tej firmie wymaga się wszystkiego bez szkoleń i przygotowania taki mamy klimat
TAK, Katowice.Ias Katowice?
Myślę że organizacja naboru w Straży Granicznej jest gorsza. Tam nabór może trwać w normalnych warunkach 1.5 roku. Na sam wariograf ludzie czekają pare miesięcy. W 1.5 roku to można sobie życie na nowo ustawić.Rok czasu. W normalnej organizacji - przy takiej zapaści kadrowej ludzie odpowiedzialni za rekrutację wylecieli by z wielkim hukiem. Rekrutacja powinna trwać maksymalnie (w przypadku przeciągania ankiety przez ABW i lekarzy z MSWiA) pół roku. Same testy i rozmowy w IAS są do przeprowadzenia w ciągu kilku tygodni.