Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszystkim pracującym 3-06-2010,w tym słuzbom zianowym ,zgodnie z prawem przysługuje wolny dzień lub ekwiwalent pieniężny.ma to być dokonane do końca czerwca. /Dziennik -Gazeta Prawna z 4-06-2010/Ciekawy jestem jak rozwiąże to nasza Izba? Szkoda gadać....
genialnie fix, dzieki tobie zorientowalismy sie, ze paskudne kadry nas oszukuja, tylko dlaczego fix tak pozno zareagowales? nizej dni wolne od poczatku 2010 http://kalendarzswieta.blox.pl/2009/04/DNI-WOLNE-OD-PRACY-2010.html
No cóż ,Jolakak ,niczemu nie jesteś winny,po prostu taki się urodziłeś...
potwierdziłeś po raz kolejny, że jesteś jedynie internetowym trolem, który nie ma nic mądrego do powiedzenia , pisze po to, żeby pisaniem komuś dopieć , a jak uda mu sie byc niegrzecznym to ma radoche[
Żal mi ciebie ,nie zamierzam wdawać się w pyskówki ,szczególnie z tobą .To twoja ocena i twój problem . Prześledziłem twoje wpisy i niestety ,wynik jest jaki jest .Silisz się na recenzenta i krytyka innych ,a sam nie wnosisz nic do dyskusji .Łatwo kogoś ośmieszać i recenzować wypowiedzi.A co sam wnioosłeś do dyskusji ? Twoje wypowiedzi mają niestety jeden skutek -jeżeli jest osoba ,która chce coś powiedzieć w swoim imieniu, boi się, by nie być poddana takiej natrętnej krytyce . Może o to chodzi ? Wyzywanie od troli i poddawanie treści wypowiedzi wątpliwościom ,nie wnosi niczego do dyskusji. Nie wiem czy zauważyłeś, ale zawsze staram się podać żródło informacji? Więc dopiekasz nie mnie ,ale redaktorom np. Dziennika -Gazety Prawnej lub urzednikom MF.Wreszcie na koniec - jeżeli tak ciebie drażni forma moich wypowiedzi -Po co to czytasz ?! Więc rada -Post - fix - to nie czytam .omiń ten wpis lub temat !Chyba ,że jesteś masochistą , no to wtedy szkoda gadać!