To czemu powiedzieli o wykluczeniu scs ze szczepień?
I czemu to ciebie wykluczyli a nie wot?
Kto o tym zdecydował?
Żołnierka miała szczepienie przed tobą czy za tobą
To czemu powiedzieli o wykluczeniu scs ze szczepień?
I czemu to ciebie wykluczyli a nie wot?
Kto o tym zdecydował?
Żołnierka miała szczepienie przed tobą czy za tobą?
Cała sytuacja miała miejsce w Medyku w Rzeszowie na Rejtana.
Po wypełnieniu formularza wraz z dziewczyną(która jest z WOT) , poszliśmy do pierwszego rzędu bo tam, kto miał już wypełniony formularz miał zostać wysłany do szczepienia.
Stała tam Pani w białym fartuchu (chyba pielęgniarka) i sprawdzała legitymację lub książeczki wojskowe.
Zapytała się mnie jaka slużba ja powiedziałem, że celno-skarbowa na to Pani odparła, że celników juz nie szczepimy i powiedziała, że gdzieś zadzwoni się upewnić. W trakcie rozmowy zapytali się jej o mój rocznik ona podała mój rocznik (94) i powiedziała, że mnie nie zaszczepia, dziewczyne z WOT normalnie zaszczepili.
Wychodząc z sali poszedłem tam skąd pobiera się formularze i powiedziałem, że mnie wycofali ze szczepienia bo jestem z Celno - Skarbowej zapytałem dlaczego i czy im oddać formularz. Odpowiedzieli, że to się codziennie zmienia, a formularz zebym zostawił dla siebie bo są tam dane.
Dzwoniłem tam wczoraj, powiedziałem im, jaka była sytuacja, i że niesłusznie mnie cofneli i poprosiłem ich o pisemnie wyjaśnienie nawet mailowo. Podali mi adres mail do kierownika jutro będę miał chwilę napisze tego maila i ma mi odpowiedzieć.
Przepraszam wszystkich za zamieszanie.