strona izby celnej olsztyn

Kubus,cos mi sie zdaje ze juz sie koncza twoje pomysly dlatego starasz sie dowalic innym.Masz pecha bo mnie to nie rusza,a co do pedala to taki cie chyba robili spartaczyl robote.Jak chcesz mi dowalic to postaraj sie troche lepiej.:D

Nie zapominajmy, ze geje to tez normalni faceci, czesto ci z piwnym brzuchem i broda, ktorzy siedza przy piwku w pubie i ogladaja mecz, są geje harleyowcy, sa geje heavy metalowcy, sa geje macho, sa geje niedomyci itd. Jak hetero :)
więc dajcie spokój z tymi głupimi żarcikami - wymiana argumentów na poziomie przedszkolnym. tyle.

nazywam cię jak chcę

Jeśli nie zauważyłeś to słowo kolega znajdowało się w cudzysłowu. Oznacza to, że nie poniżyłem się i nie nazwałem cię kolegą. Wybacz szczerość ale nie koleguję się z nieumiejącymi sklecić kilku słów mętami. Dla przykładu pamiętaj, że biegać to można z kąta w kąt a nie jak napisałeś w swoim tekście:
…biegaja z konta w kat.
Z tego konta to możesz wyjąć pieniądze, jeśli je masz a w kącie na j. polskim stałeś, gdy tego uczyli.
Wybacz Foxy to już ostatni raz. Wymieniam argumenty na poziomie przedszkolnym, bo i mój interlokutor nie najwyższych lotów.:D

efekt motyla

Za grzechy popełnione, takiemu jak ja staremu capowi, który nie lubi zginąć karku, trudno jest żałować ale mogę obiecać poprawę. Mogę obiecać, że postaram się nie podejmować tematu … sama wiesz o kogo chodzi.
„To, co człowiek widzi, zależy zarówno od tego, na co patrzy, jak i od tego, co nauczył się dostrzegać w swym dotychczasowym doświadczeniu wizualnym i pojęciowym”.
-- T. S. Kuhn, "Struktura rewolucji naukowych", r.3
Mogę też obieca, że będę starać się prowadzić dyskusje na odpowiednim poziomie ale należy w tej sprawie uwzględnić teorię Edwarda Lorenza.

Jeśli nie zauważyłeś to słowo kolega znajdowało się w cudzysłowu. Oznacza to, że nie poniżyłem się i nie nazwałem cię kolegą. Wybacz szczerość ale nie koleguję się z nieumiejącymi sklecić kilku słów mętami. Dla przykładu pamiętaj, że biegać to można z kąta w kąt a nie jak napisałeś w swoim tekście:

Z tego konta to możesz wyjąć pieniądze, jeśli je masz a w kącie na j. polskim stałeś, gdy tego uczyli.
Wybacz Foxy to już ostatni raz. Wymieniam argumenty na poziomie przedszkolnym, bo i mój interlokutor nie najwyższych lotów.:D
Staraj sie dalej bo i tak mam gdzies twoje podniosle teksty,literowka moze sie kazdemu przytrafic ,a skoro ty starasz sie lapac takich pierdol to tylko swiadczy o twoim poziomie.Dla mnie dalej bedziesz zapyzialym celasem dla ktorego nie warto wciskac ALT-a.

Propozycja

Proponuję panowie zakończyć wasze uszczypliwości prowadzące jak wszystko na tym forum i nie tylko do nikąd. Temat ten uległ co widać już od wielu postów wyczerpaniu a Putin podobnie jak cały świat ma w d.... woj. nazywane warmińsko-mandżurskim i jego przejścia, które mają takie znaczenie strategiczne jak jedna mucha na krowiej kupie.

Proponuję panowie zakończyć wasze uszczypliwości prowadzące jak wszystko na tym forum i nie tylko do nikąd. Temat ten uległ co widać już od wielu postów wyczerpaniu a Putin podobnie jak cały świat ma w d.... woj. nazywane warmińsko-mandżurskim i jego przejścia, które mają takie znaczenie strategiczne jak jedna mucha na krowiej kupie.
Ok.,masz racje ze to juz za daleko poszlo.Koncze ten temat:)

Back
Do góry