Droga Rybko - pozwolisz, że nie będę używał tak wyszukanego języka jak ty, jednak chciałbym zaznaczyć, że język którym się posługujemy nie powinien zmierzać ku ozdobnikom lecz precyzyjnie określać treść, którą zamierza wyrazić. Nie obraź się ale moim zdaniem chyba nie bardzo ktokolwiek tutaj zrozumiał wypowiedzi tomcia. I z tym większą przykrością muszę stwierdzić, że ty również. Z postów tu zamieszczonych nie wynika frustracja wspomnianego osobnika a jedynie próba ukazania głupoty panującej w tej służbie począwszy od władzy, która nie powinna nigdy zająć tak wysokich stanowisk aż po sam dół gdzie wszystko się liczy tylko nie merytoryczne przygotowanie do wykonywania zawodu.
Poza tym musisz przyznać, że sprowokowaliście go, udowadniając za wszelką cenę, że jest nieudacznikiem bo nie pracuje w wyuczonym zawodzie..... Ale łaskawie chciałem zaznaczyć, że studia prawnicze nie tylko przygotowują ludzi do pracy np. w sądach, ale też we wszystkich instytucjach, w których praca wiąże się ze stosowaniem prawa sensu largo.
Niestety moi drodzy świat idzie do przodu...... należy pogodzić się z tym, że wykształcenie zaczyna odgrywać pierwszoplanową rolę.
Kończąc droga Rybko wydaje mi się, mam nadzieję, że się nie obrazisz, że powinieneś ponownie przeanalizować swoją ostatnią wypowiedź, ponieważ zdaje się, że zawiera ona kilka błędów logicznych i brzmi tak jakbyś stał nagi przed lustrem i upajał się własnymi słowami.....
Bardzo serdecznie pozdrawiam
Poza tym musisz przyznać, że sprowokowaliście go, udowadniając za wszelką cenę, że jest nieudacznikiem bo nie pracuje w wyuczonym zawodzie..... Ale łaskawie chciałem zaznaczyć, że studia prawnicze nie tylko przygotowują ludzi do pracy np. w sądach, ale też we wszystkich instytucjach, w których praca wiąże się ze stosowaniem prawa sensu largo.
Niestety moi drodzy świat idzie do przodu...... należy pogodzić się z tym, że wykształcenie zaczyna odgrywać pierwszoplanową rolę.
Kończąc droga Rybko wydaje mi się, mam nadzieję, że się nie obrazisz, że powinieneś ponownie przeanalizować swoją ostatnią wypowiedź, ponieważ zdaje się, że zawiera ona kilka błędów logicznych i brzmi tak jakbyś stał nagi przed lustrem i upajał się własnymi słowami.....
Bardzo serdecznie pozdrawiam