Służby porządkowe

w sieci nic nie ginie, buratino od 2015 agitował za pisem i to wszystko co pisiory zrobiły i robią (również mnie) to pośrednio jego zasługa, gdyby jedynie z przekonań i idei ale to zwykły sprzedawczyk za 500 na bąbelka
Zdajesz sobie sprawę, że jesteś absolutnie bezmyślny? Najpierw uciszasz mnie, bo skoro mam 500 to morda xd Teraz piszesz, iż jestem sprzedawczykiem bo biorę 500... To się zdecyduj, logiki raczej cię nie uczyli... Sprzedawczyk co krytykuje ukochaną partię, która mu 500 "dała" (btw nie 500 a 1000) tak, tam gdzie uważam, że pis robi coś dobrze, to o tym mówię, np obniżka pit, czy podwyżki dla młodszych funków w naszej firmie. Sprawdź sobie w słowniku co znaczy obiektywizm... Za wcześniejszej władzy po prostu bajka była, wartościowanie np... Sam wyciągnąłeś 500, ja akurat tego programu nie popieram - chociaż jestem beneficjentem. Moje dzieci urodziły się w roku 11 i 13. Nie tak buduje się dzietność. Co nie zmienia faktu, że ten program wielu ludziom, i dzieciom pomógł bardzo. Jak można być takim prymitywnym nienawistnikiem.
Na koniec, kłamstwem jest, że zawsze popierałem wszystko co pis zrobił. Bzdura. Byłem absolutnie przeciwny kas, protestowałem mocniej od ciebie zapewne. Kłamstwo i manipulacja, taki nasz forumowy sok z buraka.

Ostatnia edycja:
wielka szkoda , że takim ludziom nie można strzelić z liścia w pape .
Za tego bąbelka to tak ze trzy razy .
No chyba że jesteś z tych służb porządkowych , co codziennie rano zabierają śmieci .

wielka szkoda , że takim ludziom nie można strzelić z liścia w pape .
Za tego bąbelka to tak ze trzy razy .
No chyba że jesteś z tych służb porządkowych , co codziennie rano zabierają śmieci .
I taki ktoś uważa się za elitę, jaśnie oświeconą, bo głosuje na po czy sld... Komedia. Może chociaż sprawdzi co obiektywizm znaczy...

Back
Do góry