Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Warszawa/Radom 10 września 2015r.
(...)
Informacja ze spotkania związków zawodowych z Szefem Służby Celnej w dniu 10 września 2015r.
I. Środki na podwyżki:
MF zaproponowało aby w przeciągu dwóch tygodni związki zawodowe wyraziły swój pogląd w tym zakresie. Wniosłem o wydłużenie tego terminu do końca września. Zostało to zaakceptowane przez ministra Kapicę.
(...)
Artur Ciesielski- Wiceprzewodniczący Rady Sekcji Krajowej NSZZ „Solidarność”[/B][/I]
przepraszam bardzo. Zasugerowałem się wypowiedzią Sławka a to był cytat. pana Artura Ciesielskiego.
podobno zgodnie z pismem z MF Szef SC podwyższył uposażenia 5 dyrektorom i 18 zastępcom po około 600-700zł na głowę od 01 października. Powód - motywacja do dalszej wytężonej pracy związanej z coraz większa ilością obsługiwanych systemów itd.
A my się bijemy o jakieś 150zł..
Angel81 - Ty już po raz kolejny nie zrozumiałeś co jest napisane. Nie bijemy się o jakieś 150zł - to jest podane w zupełnie innym kontekście.
OK.
W tej chwili rusza miasteczko namiotowe pod Sejmem RP - ZAPRASZAM. Można nas odwiedzić. Ja jestem w nim od jutra od południa i zapraszam jeżeli ktoś chce porozmawiać o różnych bolączkach. Dzisiaj są funkcjonariusze, głównie z Warszawy. Dziękuję wszystkim Funkcjonariuszom, którzy reprezentują tam Naszą formację.
ZAPRASZAM TEŻ NA NAJWAŻNIEJSZE WYDARZENIE TJ. PIKIETĘ POD SEJMEM RP W DNIU 8 PAŹDZIERNIKA OD GODZ. 11:00
skoro do tej pory nie ma żadnej koncepcji podwyżek - nawet obiecanych 150zł to zgodnie z przewidywaniami mamy podwyżki najwcześniej w połowie 2016r