Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas są osoby na przygotowawczej w dochodzeniowo-śledczym, dostały odrazu sprawy i jakoś robią. Jedna z przygotowawczej w tamtym tygodniu się pożegnała złożyła wniosek o zwolnienie, przyniosła dobrą sałatkę i ciasto tyle w temacie młodych w DŚZawsze można spróbować, nie sprawdzisz się ? Zmienisz komórke
Wgl jak ktoś dopiero zaczyna służbę w tej komórce, czyli 2ata przygotowawczej, takie same obowiązki?
Jeszcze czekam co mi wyliczą... Czekam od marca.I taka jest formacja mundurowa, Wykonać, zapomnieć. Czołem obatelu generale. Ryza weź
się poddaj
Lepiej będzie, czy może "lepsza kasa" by coś dała w kwestii "stresu"U nas są osoby na przygotowawczej w dochodzeniowo-śledczym, dostały odrazu sprawy i jakoś robią. Jedna z przygotowawczej w tamtym tygodniu się pożegnała złożyła wniosek o zwolnienie, przyniosła dobrą sałatkę i ciasto tyle w temacie młodych w DŚ
Na te pół roku to lepsza kasa mnie już nie potrzebna. Ja już poległem i pracuje w graniach swojej wiedzy. Nie przejmuje się tym co złe zrobiłem.Lepiej będzie, czy może "lepsza kasa" by coś dała w kwestii "stresu"
Myśl pozytywnie, a jeżeli coś poszło nie tak...jeżeli możesz coś naprawić, to próbuj, ale myślę, że twój strach to raczej zbyteczny balast,Na te pół roku to lepsza kasa mnie już nie potrzebna. Ja już poległem i pracuje w graniach swojej wiedzy. Nie przejmuje się tym co złe zrobiłem.