Nijaki DREN napisał:
Oj Panie Przewodniczący nieładnie,
Dlaczego Pan po raz kolejny próbuje ogłupić ludzi, robi im wodę z mózgu i nie pisze prawdy !? Czy ktoś z tych, którzy z nadzieją wpatrują się w Pana, popierają, starają się w imię szczytnych haseł, które Pan głosi, wie cokolwiek o Panu, jakim jest Pan człowiekiem, jakie są Pana cele (oczywiście nie te głoszone wszem i wobec). Dlaczego Pan nigdy nie napisał o swoim układzie z bananowym SSC, o Pana roli przy projekcie KAS i próbie rozmontowania SC, dlaczego Pan nie napisał, że zdezerterował Pan z funkcji kierowniczej w IC Opole, bo przerosła Pana i znalazł Pan sobie inne poletko o wiele łatwiejsze do obróbki - bezkarne żerowanie na nastrojach ludzi , dlaczego nie napisze Pan jak Pana oceniają koledzy z Opola, dlaczego w końcu nie napisze Pan dlaczego dostał Pan większą podwyżkę w IC Opole skoro na 160 godzin w miesiącu, w Służbie spędza Pan tylko 60. Prawdziwy z Pana tytan służby, tylko co się pod tym wszystkim kryje. Czy poczciwina, rybka z Czechowic, czy zawiedziony celnik z Pyrzowic i jeszcze paru forumowiczów o tym wiedziała, nie sądzę !!!
Walczy Pan o kolejne dusze i swoje imperium w mało wybredny sposób, a ostatecznie chce Pan tak jak jeszcze 1,5 roku temu dokonać ostatecznego demontażu SC, może następna władza to doceni, może będzie medal, a może coś więcej ... a może zrobi to jeszcze w tej kadencji inny resort tej władzy !?
Nie chciałbym przekonać się jak to będzie.
Oj nieładnie !!!"
Część ww. epitetów jest już wyjaśniona w tym wątku, do pozostałych bzdur nie będę się nawet odnosił, bo są skrajnie niepoważne.
Wspomnę tylko o moim układzie z, jak to określiłeś, bananowym SSC. O tym rzekomym układzie świadczy opracowany przeze mnie HARMONOGRAM działań protestacyjnych, który miał być wdrażany celem obrony przed szalonym pomysłem KAS. Faktem jest natomiast, że obecni czynni działacze federacji namawiali mnie do nawiązania takiego układu, stąd moze Twój wpis.
Obecnie mamy demontaż SC, bo jak to nazwać, że z uzsadnienia do projektu ustawy o SC i uchwały modernizacyjnej wynika wzrost płac dla ledwo ponad 4 tys. mundurowych, dla cywili brak środków.