Siwy kontra Dominik -TVN24-Po zakończeniu rozmów KONFERENCJA

Anonymous napisał:
GOSC II napisał:
NIE NAJEŻDŻAJCIE TAK NA IWONĘ I TĘ DRUGĄ PANIĄ.
NIE MA SENSU.
MUSIMY BYĆ RAZEM A NIE NADAWAĆ na siebie.
ZAPEWNIAM WAS ŻE IWONA NIE JEST ZŁĄ OSOBĄ> KTO JĄ ZNA POTWIERDZI.
FAKTEM JEST ŻE ZA DUŻO MAMY ZWIĄZKÓW I POROZUMIEŃ> CZAS BYŁOBY TO ZMIENIĆ W JEDEN ALE ZA TO PRĘŻNY.
S.SIWY BARDZO DOBRZE WYPADŁ w TV. RZECZOWY OPANOWANY. JA TEŻ BYM CHCIAŁA ŻEBY NAS ZJEDNOCZYŁ

daj spokój iwona, spadaj stąd - jestes skończona
MUSZĘ CIĘ ROZCZAROWAĆ NIE JESTEM IWONĄ

cd tvp3 - Koroszczyn zablokowany a reporter stwierdził że jest duza szansa na zablokowanie całej granicy wschodniej, w zasadzie nie szansa tylko pewnośc na 100%

APOCALIPTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GOŚĆ II napisał:
Anonymous napisał:
GOSC II napisał:
NIE NAJEŻDŻAJCIE TAK NA IWONĘ I TĘ DRUGĄ PANIĄ.
NIE MA SENSU.
MUSIMY BYĆ RAZEM A NIE NADAWAĆ na siebie.
ZAPEWNIAM WAS ŻE IWONA NIE JEST ZŁĄ OSOBĄ> KTO JĄ ZNA POTWIERDZI.
FAKTEM JEST ŻE ZA DUŻO MAMY ZWIĄZKÓW I POROZUMIEŃ> CZAS BYŁOBY TO ZMIENIĆ W JEDEN ALE ZA TO PRĘŻNY.
S.SIWY BARDZO DOBRZE WYPADŁ w TV. RZECZOWY OPANOWANY. JA TEŻ BYM CHCIAŁA ŻEBY NAS ZJEDNOCZYŁ

daj spokój iwona, spadaj stąd - jestes skończona
MUSZĘ CIĘ ROZCZAROWAĆ NIE JESTEM IWONĄ

to tym bardziej spadaj

słuchajcie!!!!! Większość osób na tym forum nie życzy sobie takich tekstów. Tu się dzieją ważne rzeczy i nie chcemy czytać takich pierduł!!!!!!!!!!!

Musimy spokojnie czekać ... czas działa na naszą korzyść ... Siwy powiedział że poinformuje o wynikach rozmów a po za tym będzie konferencja prasowa z MF :twisted:

Re: tl

Frasyniuk cos mowil o zapalkach w oczach kierowcow ...a my to co? ja od 7 rano...na celnicy pl..wlasnie zapalek uzywam padam - ale trwam na posterunku - domowym :-)

jak znam życie , to rozmowy mało dadzą ,jeszcze rząd nie zrozumiał że my już nie mamy wyjścia i się nie podamy tym razem , pozdrawiam was! trzymajmy się razem

Poczekajmy na komunikat Związków z rozmów z MF-ie ... może dojdzie do porozumienia. Jeżeli nie, to misterny plan Pana Bez Nazwiska, żeby odprawy rozbić wewnątrz kraju to na granicy będzie szybciej, pójdzie w p... . A ciekawe co na to wszystko Bruksela ... MF bedzie się musiał tłunaczyć także tam jak z rozmów nic nie wyniknie.

Back
Do góry