Siwy kontra Dominik -TVN24-Po zakończeniu rozmów KONFERENCJA

wysłałem takiego maila do tvn24 bo mnie już krew zalewa

Rząd rozmawia ze Sławomierem Siwym i ma racje, bo protestem celników
sterują sami celnicy za pośrednictwem swojego ogólnopolskiego forum
celnicy.pl, czytając forum Rząd wie, że trzeba rozmawiać z Siwym a panie Fołta i
Smolińska z porozumienia białostockiego sie nie liczą,

z poważaniem, celnik

Frasyniuk jasno powiedział , jak rząd nie załatwi sprawy z protestem to dojdzie do blokady warszawy , powiedział jak to ma być zgodnie z prawem aby nie przeganiali tirów policjanci...dobry jest prawie jak rzecznik celników...Pan Siwy nic nie mósiał nawet mówić dobrze że jest w mediach za dwa dni będzie lepiej to robił

Anonymous napisał:
Frasyniuk jasno powiedział , jak rząd nie załatwi sprawy z protestem to dojdzie do blokady warszawy , powiedział jak to ma być zgodnie z prawem aby nie przeganiali tirów policjanci...dobry jest prawie jak rzecznik celników...Pan Siwy nic nie mósiał nawet mówić dobrze że jest w mediach za dwa dni będzie lepiej to robił
i bardzo dobrze niech blokuja 50% roboty za nas zalatwia tym,i blokadami

prawie codziennie widze Fołte jak przechadza sie po budynku w krakowie...i szlag mnie trafia jak widzę jej durny usmiech..cos czuję ze jak sie wszystko skonczy i wróce do IC do jej wygarnę całą prawdę.... o tej durnej babie!!!!!!!!!!

cd

czy to nasz rząd czy tylko kolejny tymczasowy. frasyniuk jeszcze niedawno rządził to niech teraz nie pitoli. zwyzywał nas od terrorystów a potem pchał wazelinę i zakończył pyskuwką polityczną. brawo Siwy za spokój i opanowanie.
może UE ma pieniądze na zabezpieczenie zewnętrznych granic wraz z siecią uc wewnętrznych. oni nie takie pieniądze marnotrawią z naszych podatków.

Oni szaleją bo nikt nad nami nie panuje. NIe ma wodza to nie ma kogo przeciągnąc na swoją stronę. Szukają sposobu by wstawić swoich ludzi czy Frasyniuka czy ze ZZ

Back
Do góry