SIŁA JEDNOSCIĄ!

A jak mam zrobic w poniedzialek? Tzn. i tak nie przyjde do roboty ale chodzi mi o zwolnienie. jutro przeciez do lekarza nie pojde. W poniedzialek mam o 7.15 dzwonic do biura, ze mnie nie bedzie i przeslac pozniej faxem zwolnienie?

Przecież nikt z nas nie pracuje w tej służbie pierwszy dzień aby mu mówić co ma robi!!! I może z tyki zwolnieniami tak oficjalnie nie bedziemy tłumaczyć na forum......

Jarek głaszcze kota napisał:
A jak mam zrobic w poniedzialek? Tzn. i tak nie przyjde do roboty ale chodzi mi o zwolnienie. jutro przeciez do lekarza nie pojde. W poniedzialek mam o 7.15 dzwonic do biura, ze mnie nie bedzie i przeslac pozniej faxem zwolnienie?

Kolego Rafale P. Rano o godzinie 8-11 idziesz do łapiducha Bierzesz L4 np. na korzonki lub anginę. W necie szukasz nr fax na Kuźnie Ślesz L4 i nie odbierasz nieznanych telefonów

siergiej napisał:
Przecież nikt z nas nie pracuje w tej służbie pierwszy dzień aby mu mówić co ma robi!!! I może z tyki zwolnieniami tak oficjalnie nie bedziemy tłumaczyć na forum......

Ten Pan jest NOWY pracuje raptem kilka miechów i trzeba koledze pomóc

KOLEGO P. TERAZ WIESZ WSZYSTKO

by nasz kolega Jarek nie trafił do prawdziwego łapiducha bo wtedy pawulon i wiecznw L4...........

Spoko spoko jestem świeżym narybkiem i chcialem sie upewnic... Poza tym moga sobie dzwonic ja zmienilem numer:D

teraz zgodnie z przepisami masz 30 dni na dostarczenie zwolnienia!!!!! jak sie wybierasz na urlop na zadanie to musisz powiadomic a L4 masz 30 dni na dostarczenie;);)

Przypominam że "branie L4"
po pierwsze źle brzmi no ale choroba nie wybiera nigdy nie wiadomo co wykryja jak sie człowiek przebada
po drugie alternatywą jest UZ
po trzecie sprawdźcie czy dziecko opieki nie potrzebuje
po czwarte nic wam sie nie stanie jek bliźnim 450 ml krwi lub osocza przy grupie 0 oddacie

Dokładnie. Przecież kraj potrzebuje krwi. W nowym budżecie jest zapisana nawet rezerwa na ten cel, bo takie braki. A zatem wspierajmy potrzebujących oraz swe cele!!

Z tym, ze krew juz oddalem w piatek... Zastanawiam sie nad zwolnieniem na kilka dni. W koncu na zmiekczenie MF jeden dzien nie wystarczy.

Back
Do góry