SCHETYNA NA TEMAT PROTESTU SC

Shetyna, że nie wie jak funkcjonuje cło-można jakoś zrozumieć. Przynajmniej niech nic nie mówi i nie robi z siebie idioty, premier że nie wie już bardziej dziwne, ale że mninister finansów nie wie to skandal.

Czy oni nie mają doradców? czy nie mogli kogoś zapytać jak funkcjonują odprawy celne i jaka jest procedura? To teraz OC wewn.to niby co robią jak nie odprawy? Toż ta wypowiedź to kompromitacja!!!

Anonymous napisał:
Czy oni nie mają doradców? czy nie mogli kogoś zapytać jak funkcjonują odprawy celne i jaka jest procedura? To teraz OC wewn.to niby co robią jak nie odprawy? Toż ta wypowiedź to kompromitacja!!!
schetyna nie odrobił lekcji

ta wypowiedź jest celowa, doradcami Pana Schetyny są Strażnicy Graniczni, którzy bardzo chetnie przejęliby nasze "sprawy".
Kiedyś ( bardzo krótko ) był naszym Prezesem Pan Bartoszewicz ( chyba ) , który na podobną propozycje ze strony SG , odpowiedział krótko: moi ludzie są lepiej wyszkoleni i przygotowani, więc lepiej będzie jak to oni przejmą paszporty, - szkoda ,że go szybko potem zdjęli za tą wypowiedź

Jestem zaskoczona wypowiedzią Pana G.S. Hmm... zastanawia mnie jedno, czy on zna procedury obowiązujące w UE?? To nie jest ich widzimisie, że SG coś tam będzie robić. Totalny bra znajomości przepisów unijnych. Tylko f.c może odprawiac towary. Nawet jak zmienicie przepisy polskie to od jakiegoś czasu obowiązują nas przepisy unijne, które nie przewidują czegoś takiego jak proponujecie. Zapraszam do lektury. ha ha ha koń by się uśmiał...

Powrót do góry

Panie Sławku! Uważam, że trzeba oficjalnie zareagować na wypowiedź Pana Schetyny, który nie dość że traktuje nas "ziobrowskimi" metodami to jeszcze nie ma zielonego pojęcia o działaniu służb celnych, a wręcz myli nas ze strażą graniczną.
Proszę oficjalnie zareagować i powiadomić media!
W Panu wiara i siła.

Pan Schetyna nie rozumie procedur na granicy, ale oddaję szacunek temu vice ministrowi MSWiA, który wczoraj w Sejmie odpowiadał na pytania posłów ad. granicy wschodniej. Wyraźnie się odciął od spraw związanych z SC i przyznał, że w naszej służbie dzieje się źle od dawna...

Jestem w wielkim szoku,jak czytałam wypowiedz pana Schetyny...Jak można określić w taki sposób całą sytuację na granicach i problemy funkcjonariuszy celnych którzy świadcza swoja pracę na rzecz Skarbu Państwa.Taka wypowiedz może swiadczyć o braku chęci rozwiązania bolączek Służby Celnej...Jestem przerażona stanowiskiem Ministra MSWiA...

KURDE TERAZ W TVP3 MOWILI O CELNIKACH - DYSKUSJA NA ZYWO
I TOTALNA NIEPRAWDA, DZIENNIKARKA PROWADZĄCA I ZAPROSZENI GOSCIE DZIENNIKARZE NIE ZNAJA KONKRETOW - ZALOSNE. DZWONIE DO TVP3 I PUSZCZAM MAILA
ps.
takie farmazony ze celnik oskarzony o korupcje jest zawieszany jak policjant, pielegniarka czy lekarz a postepowanie toczy sie kilka miesiecy

ZWIAZKI MUSZĄ ZORGANZOWAC KONFERENCJE I WYJASNIC TE BREDNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Schetyna

Panie Schetyna. Uważałem Pana za gościa na poziomie, a jest pan zwykłym capem, bo tego problemu Pan nie rozwiąże odprawami wewnątrz kraju. My w oddziałach wewnętrznych już jesteśmy chorzy bądź na urlopach. Ta plaga się rozprzestrzenia i końca nie widać. Jeżeli Pana nie stać na ani jedno merytoryczne słowo to pies Panu mordę lizał.

Zgadzam się, totalne brednie!!! Do tego ton wypowiedzi żenujący!!! Koniecznie trzeba kogoś z jajami, kto mediom konkretnie wyjaśni o co chodzi. Panie Sławku, tylko Pan!!! Kraków pozdrawia.

Koleżanki i koledzy!
Poszukajcie strony internetowej tego chama i napiszcie (zdecydowanie ale bez inwektyw) ocenę jego wypowiedzi!

w odpowiedzi na stwierdzenie p. "ministra" że odprwy jutro maja odbyć w centrum kraju to informuje, iż jeden z takich urzędów w Piotrkowie Trybunalskim jutro cały jest pusty!!!! wszyscy wzięli urlop na żądanie
pozdrawiam i trzymamy kciuki

michał napisał:
Koleżanki i koledzy!
Poszukajcie strony internetowej tego chama i napiszcie (zdecydowanie ale bez inwektyw) ocenę jego wypowiedzi!

CZASAMI LEPIEJ NIE MóWIć NIC I BYć UZNANYM ZA GłUPCA NIż POWIEDZIEć I ROZWIAć WSZELKIE WąTPLIWOśCI - Mark Twain to przewidział

Back
Do góry