Rozmowa kwalifikacyjna

dzieki za wyczerpujaca odpowiedz ? , a co do tych zasad to takie same oduczucie mam ze zasady zasadami...

Ostatnia edycja:
morda w kubeł, masz bardzo trafne wypowiedzi:eek:

koleś chce się czegoś dowiedzieć, a Ty prawisz swoje filozofie życiowe i farmazony!!! Wszyscy wiedzą że jest źle, z każdym dniem coraz gorzej:), ale aż tak SC nienawidzisz??

DLACZEGO NIE ZMIENISZ PRACY??

morda w kubeł, masz bardzo trafne wypowiedzi:eek:

koleś chce się czegoś dowiedzieć, a Ty prawisz swoje filozofie życiowe i farmazony!!! Wszyscy wiedzą że jest źle, z każdym dniem coraz gorzej:), ale aż tak SC nienawidzisz??

DLACZEGO NIE ZMIENISZ PRACY??

widzę, że Ty jesteś kompetentny. Pomóż koledze Marcinku :cool:

Może nie kompetentny, aczkolwiek nie wypisuje takich tekstów.

Rozumiem że na zadane pytanie nie udzielisz odpowiedzi:D

Nie dziwie się że źle się mówi o SC, ale jeśli większość zolli ma taki poziom jak Ty to wszystko jasne.

I to pseudo: MORDA W KUBEŁ, dokładnie to co najlepiej powinieneś zrobić i odejść z SC, bo nie chce aby moje pieniądze z podatków szły na twoją pensję i nagrody:mad:

Więcej szacunku.

zawsze onanizujesz się jak jesteś w mundurze, prawda Marcinku ? :cool:

Kolego Morda w Kubeł, nie mam nic do Ciebie i nie chcę być stroną w konflikcie pomiędzy Tobą a kolegą Marcinem, ale weź z łaski swojej nie urągaj mundurowi bo jaki by on nie był (zielony czy czarny) jest symbolem RP i nas funkcjonariuszy celnych, takim samym jak każdy inny np. nasze godło czy nasz sztandar.

Kolego Morda w Kubeł, nie mam nic do Ciebie i nie chcę być stroną w konflikcie pomiędzy Tobą a kolegą Marcinem, ale weź z łaski swojej nie urągaj mundurowi bo jaki by on nie był (zielony czy czarny) jest symbolem RP i nas funkcjonariuszy celnych, takim samym jak każdy inny np. nasze godło czy nasz sztandar.

ja nie urągam, to Marcin
ja bym tego w Mundurze nigdy nie uczynił. :cool:

Morda w Kubeł- poziom inteligencji poniżej minimum

Temat do zamknięcia, bo nie ma sensu się przegadywać z idiotą, jak również słusznie zauważył FAMPIR:cool:

Oddaj lepiej mundur przełożonym i cofnij się do lat przedszkolnych, gdzie uczono kultury i dobrego wychowania

Morda w Kubeł- poziom inteligencji poniżej minimum

Temat do zamknięcia, bo nie ma sensu się przegadywać z idiotą, jak również słusznie zauważył FAMPIR:cool:

Oddaj lepiej mundur przełożonym i cofnij się do lat przedszkolnych, gdzie uczono kultury i dobrego wychowania

A może Ty Marcinku chciałbyś mundur ?

Fanatykom mundurowym trzeba dać czas, kolejarze i listonosze też mają mundury! Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać...
My jesteśmy nie MUNDUROWI, ale UMONDUROWANI czyli... po krótce- nawet pkp ma lepiej. Praca jest spokojna, ludzie- zajeb...ści, ale po co przesadzać??? Kwiatek, czy dwa się trafi i SC wyniesie tam, gdzie nikmu się nie marzyło? Litości, narażacie się Młodzieży Szanowna na Śmieszność! Przyjmijcie rzeczywistosć taką, jaka jest- pracujecie? Pracujcie... Chwała, każdy pracuje (albo prawie każdy), ale nie róbcie ze swojej pracy (roboty) cyrku i PRZEBIERANKI!

Mundurowy a Umundurowany.

Fanatykom mundurowym trzeba dać czas, kolejarze i listonosze też mają mundury! Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać...
My jesteśmy nie MUNDUROWI, ale UMONDUROWANI czyli... po krótce- nawet pkp ma lepiej. Praca jest spokojna, ludzie- zajeb...ści, ale po co przesadzać??? Kwiatek, czy dwa się trafi i SC wyniesie tam, gdzie nikmu się nie marzyło? Litości, narażacie się Młodzieży Szanowna na Śmieszność! Przyjmijcie rzeczywistosć taką, jaka jest- pracujecie? Pracujcie... Chwała, każdy pracuje (albo prawie każdy), ale nie róbcie ze swojej pracy (roboty) cyrku i PRZEBIERANKI!

Spójrz Koleżanko np. do ustawy o Policji - wg jej zapisów oni też są UMUNDUROWANI, ale nikt o nich nie mówi inaczej jak MUNDUROWI. I to samo dotyczy wszystkich innych służb. A tego typu argumentacja jak Twoja Szanowna Koleżanko dowodzi tylko tego, że daliście sobie wmówić że jesteśmy Służbą gorszą od innych. Sorry ale jeżeli sami zaczynacie się stawiać na równi z kolejarzami albo listonoszami, to czemu oczekujecie, że społeczeństwo będzie na Was patrzeć inaczej. A smutna prawda jest taka, że jeżeli nie mamy poparcia społecznego, to nie stanowimy, żadnej karty przetargowej dla polityków i dlatego jako Służba jesteśmy gorzej traktowani niż np. Policja. Ale nie zmienia to faktu, że wg przepisów prawa jesteśmy Służbą MUNDUROWĄ.

Podejrzewam, że chciałeś być zabawny, ale w mojej ocenie kiepsko Ci to wyszło. Jakoś nie bawi mnie że człowiek noszący mundur (chociaż zdjęcie pod nickiem temu przeczy :)) nie ma dla niego szacunku.

Mimo wszystko pozdrawiam.

niektórzy mówią, że na szacunek to trzeba zapracować ....:cool:

niektórzy mówią, że na szacunek to trzeba zapracować ....:cool:

Teraz to Ciebie nie rozumiem. Jak mundur ma zapracować na szacunek? A jeżeli chodzi Ci o człowieka który jest w tym mundurze to całkowicie sie z Tobą zgadzam. Ale trzeba w mojej ocenie odróżnić szacunek do człowieka jako osoby prywatnej a szacunek do przedmiotów, które stanowią symbol pełnienia funkcji w imieniu i jako przedstawiciel RP.

Naprawdę musisz zestawiać mundur który też nosisz (a przynajmniej myślę, że tak jest) z czynnościami które w kontekście Twojej wypowiedzi mają być obraźliwe? Nie rozumiem tego i odnoszę wrażenie, że nie zrozumiem, ani Twojej postawy ani tego, że nie możesz uszanować czyjejś prośby aby nie szargać symboli jego, a być może i Twojego, (chociaż zaczynam w to wątpić) zawodu?

Spójrz Koleżanko np. do ustawy o Policji - wg jej zapisów oni też są UMUNDUROWANI, ale nikt o nich nie mówi inaczej jak MUNDUROWI. I to samo dotyczy wszystkich innych służb. A tego typu argumentacja jak Twoja Szanowna Koleżanko dowodzi tylko tego, że daliście sobie wmówić że jesteśmy Służbą gorszą od innych. Sorry ale jeżeli sami zaczynacie się stawiać na równi z kolejarzami albo listonoszami, to czemu oczekujecie, że społeczeństwo będzie na Was patrzeć inaczej. A smutna prawda jest taka, że jeżeli nie mamy poparcia społecznego, to nie stanowimy, żadnej karty przetargowej dla polityków i dlatego jako Służba jesteśmy gorzej traktowani niż np. Policja. Ale nie zmienia to faktu, że wg przepisów prawa jesteśmy Służbą MUNDUROWĄ.
Szanowny Kolego, czy nie cierpisz przypadkiem na skłonność do nadinterpretacji? Wyobraź sobie, że wiem gdzie pracuję, wiem do czego jestem zobowiązana (przy okazji tematu "mundur"), ba...jestem jedną z tych osób, które nie rozczarowały się kilka tygodni po tym jak zaczęły pracować...
Z prawidłami kto jest mundurowy, a kto umundurowany nie będę się rozwijać- przecież NIEKTÓRZY są biegli w tych tematach:D ale wszyscy oczka mamy i myśleć raczej też potrafimy...

Back
Do góry