rozmowa kwalifikacyjna

Witam,
w czwartek mam test Pani ktora mi przekazala ta informacje telefonicznie sugerowala abym przeczytal kilka razy ustawe. Jest z tego troszke moze mi podpowiecie na czym glownie sie skupic??
Wogole z jaka data ustawa bedzie najbardziej aktualna???

Pozdrawiam...

wlasnie mi chodzilo o ta ustawe...tylko duzo jej..na czym sie mam skupic...bo zeby to ogarnac to trzeba "troszke" czasu....

Dyro..dziekuje

Witam!
Czy może ktos został zaproszony na test 22 maja?? Praca w kuznicy

Cześć Luiza. Jestem zaproszony na test 22 maja. Zaczynam czytać ustawę:)

Na 100% kiedyś bywały, a pewnie i teraz padną: "Jak Pani zamierza wejść w spódnicy na tira", "czy zdaje Pani sobie sprawę jaka to jest praca i na czym polega" oraz "czy wie Pani, że w Kuźnicy deszcz często pada poziomo". Jeśli jesteś też ładna to się trochę odpudruj, bo do Kuźni biorą tylko mniej urodziwe, aby nie było pokusy dla funkcjonariuszy.

Ostatnia edycja:
Witam. Czy mógłby mi ktoś dokładnie wytłumaczyć jak wygjądają eliminacje aby się dostać na celnika??? na razie studiuje (II rok - Administracja 21lat ) za rok kończę licencjat a w tym wybieram specjalizaję i mam do wybory "służby celne" oraz "zarządzanie porządkiem publicznym" to drugie pod policję, i sama nie mogę sięzdecydować co wybrać, czy wybór specjalizacji np mógłby mi pomoć w dostaniu się do IC czy bez znaczenia co wybiorę??? za rok chciałbym zdawać już testy ( czyli po skończenu licencjatu )tylko nie mam pojęcia jak to wygląda, co ogólnie jest lepsze służba celna, policja a może straż graniczna ??? czy jest tu ktoś taki na forum kto by mnie w to wszystko wprowadził ?? podzielił się wiedzą na temat testów jakie były itp ? mam jeszcze pytanie czy na celnika też się przechodzi 6 miesięczny kurs jak w policji czy granicznej ?? dodam że akurat ten wątek trochcę poczytałam ale tam tylko piszą o rozmowie kwal. ...jakie papiery są potrzebne, jakieś badania itp krok po kroku :-/ od tak idę do odziału IC w b-stoku i składam papiery i czekam ??? z góry dzięki za odpowiedzi

Ostatnia edycja:
2rok Adm
pytanie aktualne

to ja nie wiem na jakim ty świecie żyjesz skoro nie wiesz czym się różni praca w szerokim znaczeniu tego słowa, celników policjantów i strażników granicznych, ręce opadają po prostu
znajomych żadnych nie masz? kolegów, koleżanek? a jeśli nie TO wystarczy POCZYTAĆ forum każdego z zawodów wyżej wymienionych
i później takiego szoszona zapraszają na rozmowę a podania osoby doskonale zorientowanej i zdeterminowanej notorycznie ignorują, wolą mieć po prostu głupią plastelinkę do wyrobienia

czego moze dotyczyc test psychologiczny?czy są jakieś konkretne zagadnienia?przechodził ktoś taki test?

czego moze dotyczyc test psychologiczny?czy są jakieś konkretne zagadnienia?przechodził ktoś taki test?

Test psychologiczny to nic strasznego. Najpierw przywiązują cię do grzejnika mocno zaciśniętymi kajdanami (ale bez futerka). Później podłączają pod napięcie 24 V (akumulator od Stara lub Jelcza - do wyboru). Test to nic strasznego...

Test psychologiczny to nic strasznego. Najpierw przywiązują cię do grzejnika mocno zaciśniętymi kajdanami (ale bez futerka). Później podłączają pod napięcie 24 V (akumulator od Stara lub Jelcza - do wyboru). Test to nic strasznego...
taaaa.... grunt to poczucie humoru

Back
Do góry