rozmowa kwalifikacyjna

ha ciekawe. dobra rada. zapamiętam sobie panie dropsie. ale tak na serio: oczywiście że czytalem poprzednie posty. proszę o pomoc ponieważ bardzo mi zależy i troszke sie stresuje bo chce wypaść jak najlepiej. dzieki

Ostatnia edycja:
a wiesz, kto to jest shrek?

ha ciekawe. dobra rada. zapamiętam sobie panie dropsie. ale tak na serio: oczywiście że czytalem poprzednie posty. proszę o pomoc ponieważ bardzo mi zależy i troszke sie stresuje bo chce wypaść jak najlepiej. dzieki

hej blady. jasne ze wiem. taki zielony stworek z rasy ogrów. jego zona to fiona. ogrzyca. ale czy takich pytań moge sie spodziewac?

leffty dobrze ze jestes. za pare dni mam rozmowę. a jak się pracuje kolego?

Ostatnia edycja:
interesowałyby mnie praktyki na przejściu gramanicznym. Więc - czy warto i jest w ogóle możliwość odbycia praktyk na samym przejściu, czy lepiej jednak dopchać się do segregowania papierków w UC i zaparzać kawę inteligencji pracującej przy komputrach?
Powiedzta cóź, prosim

Już jestem po rozmowie Panowie i Panie. Leffty prosiłem Ciebie o radę a Ty nic kolego. Stresowałem się i potrzebowałem wsparcia, dobrego słowa dodającego otuchy. Trudno. Jak się nie dostanę będzie wszystko na Was ;):)

do daw189

słuchaj daw189 pytania nie mają znaczenia, ważne jest czy znasz kogoś w cle np. shreka, jeśli sie dostaniesz to tylko przez przypadek

Już jestem po rozmowie Panowie i Panie. Leffty prosiłem Ciebie o radę a Ty nic kolego. Stresowałem się i potrzebowałem wsparcia, dobrego słowa dodającego otuchy. Trudno. Jak się nie dostanę będzie wszystko na Was ;):)

Witam! Ja wczoraj dostałem poleconym zaproszenie do pracy (Kuźnica Biał.), znajomych żadnych też nie mam :) czyli dostałem sie przypadkiem?

dlatego pytam czy w mechanicznym, bo na przejście na praktyki to chyba tylko do kręcenia passatów (tudzież innych zdezelowanych baszmackich maszyn)

orzeczenie lekarskie

Panowie mam pytanie, czy będę miał problem jeśli wystawią mi w eskulapie orzeczenie na 3 miesiące??

temat nieaktualny, badania zrobione, we wtorek chrzest na octowej :)

tylko ogarnijcie się trochę (w sensie założyć garniak i ogolić pyski)
bo ostatnio na corintii było mianowanie z icbp i większość młodych adeptów celnej sztuki wystąpiło w jeansach i bluzach z kapturem. no ku...wa masakra.

Back
Do góry