Rozmowa kwalifikacyjna na Celnika

• Thread starter Thread starter tomasino00
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
T

tomasino00

Gość
W piątek mam rozmowe kwalifikacyjną na urzędnika celnego czy może ktoś wie jak ona przebiega,jakie pytania są zadawane??????????proszę o odp.zależy mi na tym-dziękuje

A wystarczy przeczytać uważnie tytuły wątków na pierwszej stronie forum. Ręce opadają ... :confused:

Kolego, jeśli zależy Ci na tej pracy to pisz do kol. Despero na priv. On szybko zweryfikuje czy nadajesz się do służby i podejmie stosowne kroki.

PS. Jeżeli urodziłeś się w Sokółce - czuj się przyjęty. Teraz (jak i przez cały rok) mamy dni Sokółki, więc decydujące jest urodzenie lub/i zamieszkanie.

czemu sokółki?

Mam pytanie dlaczego Sokółki , oświeć mnie proszę
któryś dyrektor jest z Sokółki, chyba ten co był prasowym rzecznikiem
ponadtomam wrażenie że nie zostaniesz urzędnikiem celnym ponieważ nie ma takiego stanowiska hhihihi
możesz zostać funkcjonariuszem celnym lub pracownikiem cywilnym

Ostatnia edycja:
Witam
Mam takie pytanie, czy lista kandydatów, którzy spełniają wymogi Izby Celnej postawione w ofercie pracy na stanowisko funcjonariusza celnego zostanie gdzieś wywieszona lub ogłoszona np. na stronie internetowej Izby Celnej ?
A jeśli ktoś odpowiada tym wymogom to jak jest powiadamiany, listownie czy telefonicznie ???
Pozdrawiam

Jezeli masz dwie ręce i głowę i mrozu się nie boisz to w dzisiejszych czasach możesz czuć się przyjęty, jeżeli w czasie rozmowy kwalifikacyjnej powiedzą, że zadzwonią to kilka lat temu znaczyło, że jesteś przyjęty, a teraz biorą z z łapanki bo ludzie po jednej nocce na borderze z apaczami i szoszonami mają dość i rezygnują. Jak mi powiedział jeden "on myślał, że tu jest inaczej i jaką dodakową kasę można a tu cieniutko "
Pozdrawiam

Back
Do góry