rekrutacja

demonek

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Witam. Jestem nowy na forum i chciałbym być funkcjonariuszem celnym. Czy jest możliwość złożenia aplikacji o przyjecie mnie do tak prestiżowej służby, jeśli nie ma oferty pracy w ogłoszeniu na stronie Izby Celnej? Troche poczytałem postów i domyslam sie ze potrzebni są funkcjonariusze w Kuźnicy. Pozdrawiam

...

prestiżowa służba???? człofieku:). nie wiesz co piszesz. celnicy nie mają prestiżu. chyba że w biurze........

Głeboko sie zastanów -chyba ze masz garb nauyralny-rodzinny -to sie pchaj i pytaj -lepiej do wspb-lepiej płacą

bez garba

Nie mam znajomości, licze bardziej na kwalifikacje i doświadczenie jakie posiadam, które może sie przydac do służby. Nie wiem tez co to jest wspb ale jak sie domyślam ze to cos dla wybrańców. Aktualnie pracuje i zarabiam podobne pieniądze ale podoba mi sie ta służba i pare lat temu skończyłem studia o kierunku celnym także szkoda to zaprzepaścić. Chociaz jak poczytałem troche postów na temat pracy na granicy to mam mieszane uczucia ale ja nie nastawiam sie na poklepywanie po plecach i pochwały. nie ten charakter.

nikt nie będzie cię klepał po plecach
kazdy będzie cię op.........alał a na szybki awanas nie licz chyba że masz plecy. jak skonczyłes studia o kieruku celnym to może cie do biura wezmą
i pamiętaj: WSZYSTKO CO BĘDZIESZ ROBIŁ JEST ŹLE

Biedaczysko

nikt nie będzie cię klepał po plecach
kazdy będzie cię op.........alał a na szybki awanas nie licz chyba że masz plecy. jak skonczyłes studia o kieruku celnym to może cie do biura wezmą
i pamiętaj: WSZYSTKO CO BĘDZIESZ ROBIŁ JEST ŹLE
To Twoja subiektywna ocena. A pytałeś, co źle zrobiłeś?
Nie zniechęcajcie ludzi, bo niedługo trzeba będzie robić nie za dwóch, a za trzech. Człowiek chce, to niech próbuje i złoży podanie w Dziale Kadr.
Że jest źle każdy wie, ale lepiej nie będzie od gderania.

Mimo wszystko jak tylko ukaże sie ogłoszenie o prace to będę starał sie o przyjęcie. Mam tylko obawy i mieszane uczucia czy warto rezygnowac z aktualnej pracy. Aby sie nie okazało jak w przysłowiu ''Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma"

Mimo wszystko jak tylko ukaże sie ogłoszenie o prace to będę starał sie o przyjęcie. Mam tylko obawy i mieszane uczucia czy warto rezygnowac z aktualnej pracy. Aby sie nie okazało jak w przysłowiu ''Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma"

Jezeli prace w cle traktujesz jako przystan w dalszej karierze to dawaj do nas ale jezeli chcesz zostac do emerytury to szczerze odradzam. To tylko moje zdanie. W cle nie rozwiniesz sie, chyba ze wstecz:D. Kierownictwo krzywo patrzy na chec samoksztalcenia oraz indywidualizm a rozwiazywanie problemow na wlasna reke konczy sie zazwyczaj reprymenda a nawet innymi karami z wyzszej polki:cool: takze zastanow sie 8 razy zanim zmienisz prace. Pozdrawiam

Jestem Specjalista d/s BHP i kierownikiem Magazynu czy z takim doświadczeniem jest szansa dostania sie do komórki BHP w Izbie? Czy to służba cywilna? jak to wyglada?

Back
Do góry