A kto maiał zostać - ktoś z CELNICY PL ?wiceprzewodnicząca Rady Sekcji Krajowej Pracowników Skarbowych NSZZ "Solidarność". teraz dyrektor IAS Katowice ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A kto maiał zostać - ktoś z CELNICY PL ?wiceprzewodnicząca Rady Sekcji Krajowej Pracowników Skarbowych NSZZ "Solidarność". teraz dyrektor IAS Katowice ???
W temacie zmian ale personalnych, wczoraj odwołano czterech DIAS-ów. Ktoś zna szczegóły?
A kto maiał zostać - ktoś z CELNICY PL ?
Murzyn zrobił swoje, Murzyn może odejść.
Brudna robota z wywaleniem ludzi wykonana, teraz czas na marmury. Po co mają drażnić ludzi swoim widokiem? Taktyka pewnie będzie taka sama, jak z byłym dyrektorem IC Olsztyn Robertem T.
Krzywdy mieć nie będą.
Ja pierd...... z deszczu pod rynnę
Ja pierd...... z deszczu pod rynnę
Nie wiem na ile dokładne są informacje wyborczej. Z danych przedstawionych przez gazetę i po przeprowadzeniu kilku obliczeń wynika, że 40,7% to osoby, które nie dostały propozycji na zasadzie: nie bo nie. W całej Polsce 1086 osób nie otrzymało propozycji nie będąc emerytami i nie podlegając art. 144. ustawy o KAS. I ostatnie pytanie, na które na razie nie mam odpowiedzi, ile osób z 1086 to byli funkcjonariusze i pracownicy Izb Celnych, i ilu z nich to członkowie ZZ Celnicy .pl.Wiemy, ile osób straciło pracę w nowej skarbówce. Z państwowej KAS wyrzucono głównie emerytów
http://wyborcza.pl/7,155284,2195667...cilo-prace-w-skarbowce-wyrzucano-glownie.html
Nie wiem na ile dokładne są informacje wyborczej. Z danych przedstawionych przez gazetę i po przeprowadzeniu kilku obliczeń wynika, że 40,7% to osoby, które nie dostały propozycji na zasadzie: nie bo nie. W całej Polsce 1086 osób nie otrzymało propozycji nie będąc emerytami i nie podlegając art. 144. ustawy o KAS. I ostatnie pytanie, na które na razie nie mam odpowiedzi, ile osób z 1086 to byli funkcjonariusze i pracownicy Izb Celnych, i ilu z nich to członkowie ZZ Celnicy .pl.
Ludzie a czym wy sie podniecacie, co za różnica kto jest jakimś dyrektorem jak i tak ich nie znamy. A niech se będzie jakiś iksiński lub inny kowalski. Mnie to lata.
Coś w tym jest..., ja nie tylko wierzyłem w „dobrą zmianę’’, ale i na nią w pełni świadomie głosowałem i nie chodziło mi tu wcale o obiecane dla nas mundurowe emerytury. Co do tzw. propozycji, to tak jak tu już wcześniej napisałem, otrzymałem. Ale po 27 latach kontroler skarbowy, to nawet mimo wywalonego w kosmos mnożnika żadna propozycja.Nie podpadam pod żadne z kryteriów, do tego mam wykształcenie preferowane w służbie, zero przeciwwskazań i wsxzystkie chyba możliwe przeszkolenia i uprawnienia. I na zieloną...
Aha, żeby było śmieszniej, to jako jeden z nielicznych, wierzyłem w "dobrą zmianę". Może to jest właśnie podejrzane, bo wszyscy niemal wokoło plują na PiS? To taka stalinowska metoda, najpierw wyciąć swoich?