Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja natomiast, z czystym sumieniem mogę obu Kolegom szczerze podziękować.
Pisząc do kogoś w niedawnym poście, o daniu szansy na właściwe zakończenie "sporu",
dokładnie takie zakończenie miałem na myśli. Szacun dla Was za wykorzystanie szansy!
Staliście się przykładem, na który osobiście czekałem od bardzo, bardzo dawna.
Według mnie, ma on kolosalne znaczenie, w tej jakże nerwowej atmosferze. DZIĘKUJĘ
ps
Jest możliwe, iż ktoś z premedytacją odniesie się do zaszłych Waszych postów,
nie zważając na zakończenie. Takiego "zadymiarza" warto przemilczeć.
ps2
Odnośnie wspominanej "wzajemności"; nie lubię - wyłącznie kłamców,
nie toleruję - egocentryków, głupcom - wybaczam, a "idiotów" - ignoruję.
standby2 ja Ciebie rozumie i zgadzam sie z Tobą bo takie świństwo jak Tobie zrobili i to po tylu latach słuzby, to nawet brak słów. A kandydatowi powiem tylko jedno, bo tego gościa nie umie zrozumieć, kto tu jest fanem jakiegoś disa czy cos w tym rodzaju? ja nie i nikt z funkcjonariuszy Służby Celnej. Jak mam mieć szacunek i być fanem takich disów jak oni są bez mundurów, jak zwykłe urzędasy i cywile, dla mnie dziwolągi. Stoją nad nami, tego nie ma w żadnej służbie mundurowej. Szacunek to ja miałem do DIC-a, bo to był gość w mundurze.
(...)
w przeciwnym razie zmuszony będę złożyć właściwe zawiadomienie
nie pozwolę sobie na przypisywanie mi rzeczy, których nie robiłem
ps. zrobiłem screena
Ja natomiast, z czystym sumieniem mogę obu Kolegom szczerze podziękować.
Pisząc do kogoś w niedawnym poście, o daniu szansy na właściwe zakończenie "sporu",
dokładnie takie zakończenie miałem na myśli. Szacun dla Was za wykorzystanie szansy!
Staliście się przykładem, na który osobiście czekałem od bardzo, bardzo dawna.
Według mnie, ma on kolosalne znaczenie, w tej jakże nerwowej atmosferze. DZIĘKUJĘ
ps
Jest możliwe, iż ktoś z premedytacją odniesie się do zaszłych Waszych postów,
nie zważając na zakończenie. Takiego "zadymiarza" warto przemilczeć.
ps2
Odnośnie wspominanej "wzajemności"; nie lubię - wyłącznie kłamców,
nie toleruję - egocentryków, głupcom - wybaczam, a "idiotów" - ignoruję.
Cisza jak zapadła po tym żenującym wpisie jest chyba wymowna ....odpowiedziałem Ci dzień wcześniej #1606.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Szkoda czasu, przecież Boluś i spółka świetnie się bawią klepiąc te swoje posty. Jak ktoś nie wie o co chodzi - polecam Wikipedię.
Strzał w kolano?!
Dobrze, niech będzie wikipedia, proszę bardzo:
... osoba stosująca trollowanie zwykle reaguje wrogo zarówno na próby uspokojenia dyskusji, jak i agresywne reagowanie na jego zaczepki, merytoryczna zawartość dyskusji ma zaś dla niego znaczenie tylko o tyle, o ile rozpala w dyskutantach negatywne emocje i przyczynia się do kontynuowania sporu ...
Ponawiam prośbę o jeden - jedyny, rzeczowy post Kandydacie.
Jak dotąd, wpisujesz się idealnie w powyżej cytowane słowa.
Wszystko jasne - straszenie składaniem "właściwych zawiadomień" to sposób Bolusia na "uspokajanie dyskusji" Bierzesz coś?
Widzisz, problem z takimi jak ty polega na tym, że żyjecie w swoim świecie i żadna rzeczowa uwaga nie będzie wg was rzeczowa o ile nie pokrywa się z waszą wyimaginowaną rzeczywistością. Vide teksty, że za obecne patologie przy procesie składania propozycji odpowiadają bezpośrednio Prezydent, Premier, SKAS, NUCS ale w żadnym wypadku nie DIAS.
Wszystko jasne - straszenie składaniem "właściwych zawiadomień" to sposób Bolusia na "uspokajanie dyskusji" Bierzesz coś?
Widzisz, problem z takimi jak ty ...
Nie obraź się, ale naiwny jesteś jeżeli wierzysz, że urojenia są podłożem działań KBWZP.