Z szacunku dla starszych nie będę tego komentował
no to nie komentuj bo się pogrążysz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z szacunku dla starszych nie będę tego komentował
[FONT="]znad[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]1. «przyimek tworzący z rzeczownikiem wyrażenie informujące, że coś porusza się nad obiektem nazywany przez rzeczownik i oddala się od niego»[/FONT]człowieku pomijam błędy językowe bo o pierwsze pisze się znad a po drugie coś bełkoczesz....nawalileś się no to ok - normalka w weekend ale nie pisz niczego.
ten don to sarkazm chłopczeAha jeżeli już to Don Kichot
[FONT="]znad[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT="][/FONT][FONT="]1. ÂŤprzyimek tworzący z rzeczownikiem wyrażenie informujące, że coś porusza się nad obiektem nazywany przez rzeczownik i oddala się od niegoÂť[/FONT]
sam zobacz ile błędów zrobiłeś w jednym krótkim zdaniu , które uważasz za ripostę. Daj spokój , trzeba spać kolego.typowy przedstawiciel google....a wiesz co to słownik języka polskiego? Pewnie nie wiesz jak się nim poslugiwać......Zapewne porzedstawiciel wyższej szkoły na rogu ulicy.......
sam zobacz ile błędów zrobiłeś w jednym krótkim zdaniu , które uważasz za ripostę. Daj spokój , trzeba spać kolego.
Wszystkie kryteria spełnione (teraz już szczerze , ja zoll z zollem ), mnie brakuje do tego 55 z 5 lat.
ja podobnie , chciałbym już teraz , nie wiem co będzie za pięć lat , czy to będzie jeszcze aktualne ...., Obaj sporo przeżyliśmy i wiemy ,że różnie być może ...Jak masz to 55 , to zazdroszczę , choć to 5 lat życia.i teraz mówisz jak człowiek....OK nie ma sprawy. Widzisz ja mam niby wszystko ale nie godzę się z tym, że 55 lat to kryterium , które wyznacza możliwość uzyskania emerytury.
ja Ciebie przepraszam za prowokacje czynione z moje strony , przepraszam , też Wszystkich forumowiczów , którzy musieli to czytać.
nie wiem , czy dobrze to wymyśliłem ,ale planuje nie przyjąć propozycji mimo tego ,że pewnie będzie w mundurze . Szkoda mi tych pięciu lat , mieszkam za miedzą (DE). Co prawda to nie Warszawa , ale możliwości jakieś są ... To jest decyzja życia , nie ukrywam . Mam prośbę , przeprośmy tu Wszystkich naszych ,za tą pyskówkę , proszę !!!Wiesz to jest tak, że 5 lat więcej nie oznacza szczęśliwości. To jednak w tym przypadku ma znaczenie. Uwierz mi nie skaczę zn radości bo muszę podjąć decyzję życia...a wiesz, że to nie tak pstryknąl z palca i już ok.
trochę koledzy popłynęli, i pisze to antyskarbowy radykał. "pax, pax między chrześcijany" - augustyn kordecki [podobno]
Dziękuje Tobie za to co napisałeś i przepraszam Wszystkich, którzy musieli czytać, to co wcześniej my o sobie ze stnadby2., Dobrej Nocy Wszystkim. Jesteśmy krok do przodu Wszyscy i to niezmiernie miły fakt!!!!masz racje bo...targają nami emocje a potem....opamiętanie. Po cholerę animozje. Przeciież wiemy jak jest.......
nie wiem , czy dobrze to wymyśliłem ,ale planuje nie przyjąć propozycji mimo tego ,że pewnie będzie w mundurze . Szkoda mi tych pięciu lat , mieszkam za miedzą (DE). Co prawda to nie Warszawa , ale możliwości jakieś są ... To jest decyzja życia , nie ukrywam . Mam prośbę , przeprośmy tu Wszystkich naszych ,za tą pyskówkę , proszę !!!
masz racje bo...targają nami emocje a potem....opamiętanie. Po cholerę animozje. Przeciież wiemy jak jest.......
Stary nie posypujmy głowy popiołem. nastąpilo opamiętanie i ok. Pamiętaj....nie mieszaj nigdy cata czy bola do jakichkolwiek pyskówek. To są Ludzie bardzo wartościowi i szacun dla nich - z mojej strony.. Każdy z nich reprezentuje osobę mającą wiele mądrego do powiedzenia. Wbrew pozorom jesteśmy w/g mnie skonsolidowani a każda Szczerze.. , lubię obydwu Gości, bez wzajemności. Ale to nie ma znaczenia. Z konsolidacją ciężko będzie ..., wiem coś o tym ,w zachodnich IAS jest mnóstwo ludzi , którym zabrakło do tych 5 lata w kontroli , paru miesięcy.
wiesz co ? g...no mnie obchodzą jego algi. Podobnie jak jego nie obchodzą dramaty NASZYCH......taki facet nawet nie wspomni o celnikach bo i po co ?! A są tacy.........? ,kuźwa tragediaI tu jest pies pogrzebany, scysje były i będą, ale kto nam zafundował takie paliwo, w postaci stresu, obaw, negatywnego napięcia? Skoro dwaj moi Koledzy Celnicy, chwilowo temu ulegli, to co będzie dalej ? Jeszcze raz pax powiadam, a na stres najlepsza jest [dla mnie] spowiedź święta. Sytuacja, w jakiej się znaleźliśmy powoduje, że szukamy wrogów gdziekolwiek... Ale Pana Mariana to nie obchodzi, on ma świeże algi.