A osoby przyjmujące deklaracje akcyzowe AKC_U?W moim OC na dzień dzisiejszy wszyscy mundurowi, pod warunkiem że wszyscy kasa itp. będą typowani do rewizji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A osoby przyjmujące deklaracje akcyzowe AKC_U?W moim OC na dzień dzisiejszy wszyscy mundurowi, pod warunkiem że wszyscy kasa itp. będą typowani do rewizji.
Komisja Finansów Publicznych: "Informacja dotycząca wdrożenia ustawy o Krajowej Administracji Skarbowej"
- przedstawia Minister Rozwoju i Finansów.
Transmisja:
http://www.sejm.gov.pl/Sejm8.nsf/transmisje.xsp?unid=8022AE13FAEA71FCC125810000415534#
Minister Cybulski - "Man of the game". Całe szczęście, że nie od nas, bo by skarbowcy mieli używanie. On nawet patrzy tak samo jak my i je to samo co my. A małżeństwa skarbowców rozpadają się tak samo jak celników w alokacji. Doszło też podobno to przypadków samospalenia. Co ten człowiek opowiada. Wymienili byłego GIKS-a na niego? Majstersztyk. Myślałem, że "Rewizor" to szczyt jego możliwości, ale nie doceniłem człowieka.
Pokaż załącznik: 4763
Cybulski kolejny "joker" na sejmowe starcia, ciekawe ilu jeszcze takich wyciągnie.
Minister Cybulski - "Man of the game". Całe szczęście, że nie od nas, bo by skarbowcy mieli używanie. On nawet patrzy tak samo jak my i je to samo co my. A małżeństwa skarbowców rozpadają się tak samo jak celników w alokacji. Doszło też podobno to przypadków samospalenia. Co ten człowiek opowiada. Wymienili byłego GIKS-a na niego? Majstersztyk. Myślałem, że "Rewizor" to szczyt jego możliwości, ale nie doceniłem człowieka.
możecie w skrócie opowiedzieć, co działo się na komisji?
możecie w skrócie opowiedzieć, co działo się na komisji?
Co racja to racja! Nawet w dawnych UXach nikt sie nie utożsamiał ze skarbowym. Niech MF sprawdzi kto z UKS na wieść, że pójdzie do skarbowego zwiał na L4. A przecież my i tu i tu cywile, niby prawie to samo... Tajemnicą poliszynela było, że dla inspektora KS z 20 letnim stażem - US równa się trąd - a zwłaszcza sala OB. MF o tym dobrze wiedział i stąd były te bajki o mundurach i oficerach bez unitarki... Nie jeden w czerwcu gdy Wy strajkowaliście bajerował księgowe, że za pół roku z bronią przyjedzie, i z kajdankami... Żeby to jeszcze Q..... było śmieszne :-((...) A co to jest jakiś zaszczyt być urzędnikiem skarbowym? Wsadzili nas na chama w ten kas a teraz chcą żebyśmy się utożsamiali i jednoczyli ze skarbowym urzędem. Ręce opadają.
Całe ucywilnienie jest niezgodne z prawem ...
Szef szefów mówił, że proces ten będzie uczciwy, sprawiedliwy i itd. Prawda jest taka, że ja idę do cywila, gdyż przypadkowo znalazłem się po kilkunastu latach służby na granicy, drodze, nockach w komórce, która ze względów strategicznych musi być zabezpieczono kadrowo tymi samymi ludźmi ... !!!
Dlatego, że byłem lepszy od innych zostanę pozbawiony munduru i pensji !!!
Bravo Ja Bravo TY !!! Sprawiedliwie i zgodnie z Konstytucją !!!
art 32: Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne.
Wszyscy z Wyjątkiem mnie i paru innych !!!
Jestem pewny, że zostaniemy również pominięci i zapomniani przez Związki, ale cóż takie życie !!!
A osoby przyjmujące deklaracje akcyzowe AKC_U?
A jak jest w przypadku funkcjonariuszy, którzy otrzymają propozycję pracy a nie służby? Czy też będą mogli się odwołać jak od decyzji? Żaden przepis nie precyzuje takiej sytuacji.
U nas takie osoby poszły do US z zadaniami akcyzowymi
Ty musisz zostać w komórkach cywilnych żeby inni pracujący w tych komórkach od początku mogli pójść tam gdzie będzie mundur. Tak jest w Łodzi. Cóż takie życie