Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zwracam się do wszystkich, czy może ktoś zna strukturę IAS w Zielonej Górze? Gdyż do obecnej chwili nie znalazłam i nie słyszałam ze istnieje.
Nie kolego
Każdy ucywilniony fc powinien chodzić w mundurze nawet po obdarciu go z niego żeby kłóć w oczy sweterkowców.
Kto będzie wytrwały wróci kiedyś do munduru (pod warunkiem że go chce nosić)
Na razie "KŁÓJE" ortografią...
przedruk z:
http://www.slubice24.pl/ogloszenia/item/27_praca-szukam-pracy/106728_funkcjonariusze-celni-
Funkcjonariusze Celni
fc - merytoryczni, zajmujący się postępowaniem odwoławczym, znający zagadnienia podatku akcyzowego, problematykę przepisów hazardowych, przepisów ordynacji podatkowej, podatku od towarów i usług (VAT), klasyfikację i pochodzenie towarów, a także przepisów transportu drogowego przyjmą pracę w okolicach Rzepina i Słubic. W związku z niejasną sytuacją, związaną z wprowadzeniem KAS, orzekająca grupa fc. skłonna jest zmienić pracę na rzecz rozwoju lokalnych przedsiębiorstw w prowadzeniu spraw związanych z powyższą problematyką
Dodane przez: fcSC. (1) Kontakt: xxxxxxxxx
Czyli funkcjonuje zasada przezornych "kto pierwszy, ten lepszy". Z drugiej strony, czy ojcowie reformy wyzbywając się fachowców przewidzieli, iż tą drogą to na pewno nie uszczelnią uciekającego VATu. Jestem przekonany, że osoby, które propozycji dalszej służby nie otrzymają potrafią spożytkować swoją wiedzę i doświadczenie. Tylko szkoda,że niekoniecznie w interesie państwa, któremu dotychczas służyliśmy.
Slawek lub ktokolwiek inny,
jaka masz wiedze na temat tego ile osob dostalo juz pisemnie propozycje ucywilniajaca??
Slawek lub ktokolwiek inny,
jaka masz wiedze na temat tego ile osob dostalo juz pisemnie propozycje ucywilniajaca??
bedzie to mniej wiecej nakreslalo sytuacje ile osob zostanie jeszcze "propozycje nie do odrzucenia" czyli ucywilnienie
Po drugie musisz złożyć oświadczenie lustracyjne do końca marca, bez tego nie dadzą propozycji.Zero, bo przepis umożliwiający składanie propozycji wchodzi w życie jutro.
a nie jest tak ze czesc osob juz jutro ma sie stawic w US?