kozzi29
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 168
Jeżeli afekt to proponuję bardziej bezpośrednio:
https://www.youtube.com/watch?v=l61MFiIeuVM
https://www.youtube.com/watch?v=l61MFiIeuVM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Falcon bracie mogłeś sobie darować ten wpis, w obecnej sytuacji nawet Twoje szczere intencje i wiara robią więcej złego niż dobrego.Panie Ministrze a obecnie Szefie KAS. Życzę Panu aby Pana misja zakończyła się Sukcesem i oby nie spełniły się czarne proroctwa. Skądnikąd wiem że jest Pan dobrym Człowiekiem. Sam tego doświadczyłem jednym Pana podpisem lata temu. Uważam za niestosowne
sprzeczeki czy nieporozumienia. Doprowadźmy pewne sprawy do końca. To niewiele trzeba. Niech to będzie zgodne z deklaracjami obu stron.
Panie Ministrze a obecnie Szefie KAS. Życzę Panu aby Pana misja zakończyła się Sukcesem i oby nie spełniły się czarne proroctwa. Skądnikąd wiem że jest Pan dobrym Człowiekiem. Sam tego doświadczyłem jednym Pana podpisem lata temu. Uważam za niestosowne sprzeczeki czy nieporozumienia. Doprowadźmy pewne sprawy do końca. To niewiele trzeba. Niech to będzie zgodne z deklaracjami obu stron.[
??????????????????????
Jak rozumieć ten post? Czy jest to przejaw skrajnego lizusostwa, czy efekt zręcznie utkanej zgryźliwości?
Skrajne lizusostwo to jest.Jak rozumieć ten post? Czy jest to przejaw skrajnego lizusostwa, czy efekt zręcznie utkanej zgryźliwości?
zamarło wszystko ,żadnych informacji ,czekamy na ścięcie
Przejmie całą akcyzę bo mają przerost administracji i chcą czynności a nie pracowników-celników.Zastanawiające jest to w jakim stopniu skarbówka wchłonie "akcyzę" bo to jest dalej nie do końca jasne . Bo jak dozór obecny i przyjmowanie deklaracji nabycia wewnątrzwspólnotowego i spoza unii aut ,które są z odprawami , mają przejąć cywilni pracownicy plus nowe wytyczne , które szykują się od nowego roku , to dopiero będzie cyrk na kółkach i do tego Zefir dwa , a już nie wspomnę ..... o całej karuzeli...... Szykuje się niezłe niebo w piekle . Brawo .
Przejmie całą akcyzę bo mają przerost administracji i chcą czynności a nie pracowników-celników.
Dopiero się obudziłaś?
Nie wolno i nie godzi się obrażać Ministra oraz Szefa Służby Celnej. Na to nigdy się nie zgodzę. Szacunek się należy. Jesteśmy formacją mundurową a niektóre wpisy przynoszą Nam wstyd. Czujecie to-WSTYD !!!! Konflikt jest duży wręcz POTĘŻNY jeszcze większe jest niezrozumienie Naszych szczerych SZCZERYCH intencji ale to nie upoważnia do obrażania Ludzi. I żeby nie było zarzutów że jestem lizusem- każdemu podam na privie imię nazwisko i miejsce pełnienia Służby. Niektóre wpisy przynoszą wstyd formacji. WSTYD. I dla jasności - 26 lat Służby st.asp. i specjalista. Nie ekspert i nie przyduas. I alokers-550 km alokacji w roku 2004. Żeby nie było durnych komentarzy. I przepraszam 20 lat na granicach. Tak zachodniej jak i po alokacji wschodniej. Świątki piątki święta i niedziele i dodatkowe służby. I jeszcze służby na telefon z partyzanta. Jakoś Nas ci z Izby czy urzędów nie wzmacniali tylko gwałtownie chorowali....a co nie mam rscji? Jestem graniczny teraz wewnętrzny (20 lat na pasach dzionki nocki itd) ale wiem że jak biurowcy dostali rozkaz na granicę to nagła pandemia.Pa Ka.