Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A może chodzi o to, by "swoich" gdzieś poupychać na lukratywnych stołeczkach, bo powoli zaczyna brakować miejsc dla takich osób.Zastanawiałem na którym wątku zamieścić to co teraz opiszę. Wybrałem Reforma KAS , chociaż może trzeba było to do rozrywki wrzucić.
Otóż na stronach intranetu pojawiła się informacja że powstanie zespół doradców ds. ETYKI w MF.
Mam dziwne wrażenie że ktoś urządza sobie drwiny z ludzi których alokowano bez możliwości powrotu, skrzywdzono wartościowaniem i korpusowaniem, zwolniono, wygaszono, czy ucywiljiono w 2017r. Dochodzi do tego afera z decyzją zwolnionego ze służby przewodniczącego.
Nie macie wrażenia że ktoś nam pluje w twarz?
Jeśli chcemy mówić o etyce to trzeba zacząć od MF i naprawić wszystkie krzywdy !
A może bardziej chodzi o to by ktoś zarobił ? Gdzie w tym wszystkim są kapelani?
Wysłane z mojego Nokia 3310 przy użyciu Tapatalka
I to w czasach kiedy realnie może nas dotknąć obniżenie poborów, likwidacja części etatów, kiedy już zauważyliśmy pogorszenie warunków finansowych (premia kwartalna i brak podwyżki). Dalej mamy przykłady niegospodarności.A może chodzi o to, by "swoich" gdzieś poupychać na lukratywnych stołeczkach, bo powoli zaczyna brakować miejsc dla takich osób
Kluczem w tym artykule jest "Firma prowadząca". Można się domyślać czyja ona będzieSkarbówka będzie zarządzać systemem opłat drogowych viaToll
W ręce szefa Krajowej Administracji Skarbowej ma trafić system poboru opłat viaToll - tak zakłada projekt posłów PiS, który trafił do Sejmu. Zmiany mają wejść w życie 1 lipca, a wytłumaczeniem oddania systemu w ręce skarbówki jest to, by umożliwić pobór opłat poprzez smartfony.www.money.pl