Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nir mów takbo mnie na dwa lat ucywilnili
Może Gościa zabolała postawa stefka burczymuchy - a właściwie jego deprecjonowanie wszystkiego co ma związek ze służbą. Może było mu po prostu przykro że ktoś naśmiewa się jego pracy.Mnie dożywotnio i co z tego ?!
Widzieliście projekt zmiany ustawy o KAS? Badania psychofizjologiczne dla DIAS i NUCS jak dla funków z nizin, usunięcie art. 174 ust. 11 i 12 i jeszcze więcej. Ludzie, firma nam normalnieje. Panie Walczak, trochę ostrożniej. My tu nie przywykli do normalności. Ludzie nauczeni doświadczeniem zaczną podejrzewać podstęp.
Zmiana na stanowisku szefa skarbówki? DGP: Walczak chce odejść ze stanowiska | Niezalezna.pl
Piotr Walczak chce odejść ze stanowiska szefa Krajowej Administracji Skarbowej i jest wysoce prawdopodobne, że w marcu pozwoli mu na to premier – ustaliłniezalezna.pl
Cat, może i chciał i nic więcej.
Może mi się wydawało, ale gościu chyba naprawdę chciał lepiej niż poprzednicy.
Jednak wciąż słysząc oskarżenia, że preferuje mundurowych (co nie jest prawdą)
i obserwując szczególnie jednostronny "hejt" i święty by nie wytrzymał!
Pozostaje mieć nadzieję, że następca nie skupi się na żądaniach tylko jednej,
najbardziej pyskatej organizacji związkowej ...
Mówiąc szczerze szukałem ale nie znalazłemWidzieliście projekt zmiany ustawy o KAS? Badania psychofizjologiczne dla DIAS i NUCS jak dla funków z nizin, usunięcie art. 174 ust. 11 i 12 i jeszcze więcej. Ludzie, firma nam normalnieje. Panie Walczak, trochę ostrożniej. My tu nie przywykli do normalności. Ludzie nauczeni doświadczeniem zaczną podejrzewać podstęp.
Był rozesłany do konsultacji wewnętrznych w zeszłym tygodniu. Zaraz powinien pojawić się oficjalnie.Mówiąc szczerze szukałem ale nie znalazłem
to co, związki nie dostały do konsultacji ?Był rozesłany do konsultacji wewnętrznych w zeszłym tygodniu. Zaraz powinien pojawić się oficjalnie.
chodzą takie małe ploteczki że od 1 lipca mają się zmienić zasady. W Lublinie kotki już rzuciły kwitami...O zmianach w zasadach obliczana emerytur też nic znaleźć nie można a tłuste koty czmychają ze służby mimo że cześć chętnie by jeszcze "pobyła" i nabiła %. Mówi się że wysokość ma być wyliczana z ostatniego roku. Ktoś coś słyszał?