Słuchajcie skarbowcy ale to już jest chyba przesada rozmawiacie o sprawach które nas nie dotyczą. Macie swoje forum tam piszcie. Co mnie obchodzą wasi klienci i wasze podatki. Proszę admina o usuwanie postów nie ma temat.
o ile się nie mylę to jesteś funkcjonariuszem służby celno-skarbowej. To że obecnie zajmujesz się tylko cłem (chyba pracujesz na granicy o ile pamiętam) nie oznacza że bedziesz zajmował się tym do emerytury. Może przyjdzie taki dzień że przeniosą Cię do kontroli rynku i bedziesz zajmował się karuzelami lub innymi sprawami podatkowymi- przecież to jest służba czyli dziś - tu, a jutro- tam. Oszczędź więc ataków na skarbowców - czyt. pracowników urzędów skarbowych. Jeśli naprawdę nie zależy Wam ( czyli członków związku zawodowego Celnicy.pl ) na cywilach to dlaczego wysyłacie na służbowe e-maile listy z prośbą o zapisanie się do Waszego związku? Chyba że chodzi o kase ze składek ) bo czytając niektóre posty mam takie wrażenie.
Przepraszam za ten post ale naprawdę nie wytrzymałem tych ataków na cywili i wywyższania się niektórych byłych celników. Jesteśmy MY jako całość a nie byli celnicy i reszta.