T
ty
Gość
KAZDY FUNKCJONARIUSZ CELNY POWINIEN WYKOZYSTAC WSZYSTKIE URLOPY NA zADANIE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Koledzy ale fakt faktem przyznać trzeba celnikom że umieją o swoje walczyć bo tych 500 zł nie wzięli ,chcą średnio 1500zł i muszę powiedzieć że ich podejście do sprawy bardzo mi się podoba.Najlepiej nagłośnić sprawę w TV jeszcze bardziej gdy czyiś protest(strajk)utrudnia "życie "innym osobom przewoźnikom,kierowcom.Może nasze Związki "szanowne" coś takiego potrafią zorganizować?!!Każdy teraz wydziera dla siebie ile się da a my głowa w piach podwyżek w tym roku będzie może tyle co w zeszłym(albo mniej kto to wie?) .Przykładowo na swoim etacie st.strażnika kontrolera dostałem marne 240zł,a w miedzy czasie paliwo 30% do góry ,fajki to samo nie mówiąc już o mediach i jedzeniu.Chętnie przestane odprawiać ludzi na lotnisku dajcie tylko sygnał że coś robicie!!!!Czyta te teksty na forum jakiś z KKW?! Gdzie jesteście teraz jest walka o pieniądze a wy śpicie(a zapomniałem już była wazelina w W-wie).Pozdrawiam.