RADIO, PRASA, TV, PORTALE INTERNETOWE, INNE MEDIA.

Schetyna może sobie mówić, jak ludzie wrucą to tylko aby im dać szansę. i nie wybrać wszystkich UZ , uwaga sytuacja może się powtórzyć

Się przełaczyłem jak pokazało się info na forum i już program leciał, to był napis z paska.
Już ciężko sie połapać w tym info bo na wszystkich mozliwych kanałach non stop leci i nie wiadomo co oglądać :)

Telewizja rządowa tvn w faktach więcej czasu antenowego poświęciała fabryce rometa jak nam . a O NAS SJAKO TRZECIA WIADOMOŚĆ DNIA NIEŹLE
ALE SZANOWNI NIEZALEŻNI REDAktorzy NIC WAM TO NIE DA BO WIEMY ŻE WŁADZA W PANICE-- MUSICIE USTAPIĆ

to nie jest straszak

Tak to nie jest straszak !!! Nikt nie otrzyma podwyżki 1500 i basta !!!!!!!! Rozważany jest wariant siłowy i zgodnie z przepisami !!! No cóż mam pewne przemyślenia , ale wowczas na forum zostalbym prowokatorem !!!

Re: to nie jest straszak

pass napisał:
Tak to nie jest straszak !!! Nikt nie otrzyma podwyżki 1500 i basta !!!!!!!! Rozważany jest wariant siłowy i zgodnie z przepisami !!! No cóż mam pewne przemyślenia , ale wowczas na forum zostalbym prowokatorem !!!

Ludziska to chyba DONALD !!! :shock: :shock: :shock:

Re: to nie jest straszak

pass napisał:

Panie PASS nie przejmuj się jeżeli masz jakieś propozycje to pisz bo tu przecież każdy jest prowokatorem.

Olejniczak z SLD w TVP3
Po co płacić Ukrainie odszkodowania 25mln zł/za dzień
to już lepiej było dać celnikom podwyżkę 1500 zł czy 2000 zł
Ot jak chłop zmądrzał!!!

Back
Do góry