RADIO, PRASA, TV, PORTALE INTERNETOWE, INNE MEDIA.

TVP Info jakiś burak rozwodził się że celnicy z Terespola to sami łapówkarze i że jak weszliśmy do UE to bardziej im patrzą na ręce i teraz nie maja z czego żyć wiec dlatego protestujemy
OTO JAKI JEST WIZERUNEK CELNIKA :evil: :evil: :evil:

A u Nas radio ,,Nasze" sieradz,łask itd.
Nagłośniło o Nas: IC Łódź -NIE MA PRAWIE CELNIKÓW, A DO ODDZIAŁU W SIERADZU PRZYSZEDŁ TYLKO KIEROWNIK! :D
PS:SNP SIERADZ-ZAŁAMKA,wszyscy przyszli!
:( wstyd

Właśnie sie dowiedzialem ze zarabiam srednio 3800 brutto..taka informacja pokazala sie w TVN 24... ja po 11 latach mam 2600 brutto...Ciekawe kto tak zawyża srednią :evil:

Na mój gust jest dobrze - TVP INFO 15.30 - relacja wysłannika do MF. Rozmawia z naszymi minister Rostowski, który przyznał, że jest świadom że przez ostatnie lata SC była zaniedbana. Trzymajmy kciuki. Nikt się na przerwie nie wypowiadał, bo tak na razie ustalili ze stroną rządową

bardzo mnie dziwi, ze jakos przemilczana zostala IC warszawa, okecie (ktore stoi i na cargo i na osobowym), po ktorym zawsze sie jechalo....aaaaa i jeszcze jedno, co do osobowego...dzis na sluzbie jest tylko kierownik.....BRAWO STARSZE PANIE!!! ze jestescie z nami.

Właśnie na TVP info dosyć obszerna informacja. Gdańsk, Gdynia brawo!!!! :-)

O wschodzie nie wspominam genialni cały czas! -W bezledach niestety jakieś cyce odprawiaja ale to chyba nie "rodowici" pracownicy przejścia! :-))

NA TVP3 Info obszerny material.
Wszytsko stoi i stac bedzie.
W MF nastroje ... dobre,ale niee chca jeszcze zdradzac co ustalili.

TVP 3 Regionalny Teleskop- Wiadomośc obrzerna na 1 miejscu. Czarek (rzecznik IC) potwierdza ze 20% ino sie do słuzby zgłosiło :D

szkoda że na zapas nie podał ze w poniedziałek powtórka z rozrywki :-)

Przed chwilą TVP Katowice:
W Izbie Celnej w Katowicach nie przyszło dzisiaj do pracy 90% funkcjonariuszy. Pokazywano lotnisko w Pyrzowicach, gdzie do pracy przyszedł JEDEN funkcjonariusz.
Było o leżących w magazynach przesyłkach. P. z-ca dyr. powiedział, że potem trzeba będzie pracę przyśpieszyć i nadrobić zaległości. Związkowiec gadał o braku podwyżek od kilku lat.

W TV Kraków było 10 min spotkanie z Rzecznikiem Prasowym IC Kraków i Panią Iwoną Fołtą.Nie wiem jakie są animozje między Porozumieniem Biał. a Federacją ale wypowiedziała się w formi takiej:Federacja to są ci ludzie,którzy chcieli likwidacji SC i wprowadzenia KAS.Porozumienie broni służby i nie cofnie się bez załatwienia najważniejszych rzeczy:
emerytury
1500 zeta
ochrona prawna.
Czekają na zaproszenie do rozmów ze strony rządowej.
Muszę napisać prawdę czy mi się to podoba czy nie - wypadła zdecydowanie lepiej niż Pan Sławek.
Generalnie rzeczowo i na temat.Będąc gościem z poza firmy wszystko bym zrozumiał.
Generalnie razem z rzecznikiem przestrzegli ,ze jeśli nie dojdzie do porozumienia to czeka nas paraliż.

teras ładnie mówią o nas w tefauenie, tyle ze to nie dziennikarz tefaunenu, a poza tym to zaczyna mnie ten tefauen wkurzać

a pani dziennikarka tefauenu sie pyta czy ktos nie powinien odpowiedziec za to ze kierowca umarł i czy to nie powinni być celnicy własnie, no co za głupia rura, poco nakrecac spirale nienawiści

A na jaki ch...j Fołta sie wypowiadała w Polsacie i dlaczego poinformowano, że protest zorganizowało Porozumienie Białostockie ??

Dobry materiał na kanale Polsat! Najbardziej bezstronny i pokazali jak jest naprawdę. Szkoda, że taki krótki.
Trwajmy i walczmy o naszą godność. Przecież robimy to nie tylko dla siebie, ale dla kraju, dla całego narodu! Ludzie zaczynają rozumieć.

EUROPA już wie

słuchajcie jest dobrze EURONEWS 19.11 własnie nadaja jest dobrze , tylko o celnikach 1 news:
ogólnie " celnicy nie przyszli do pracy , jest to ogólnopolski porotest na warunki pracy " a w tle kolejki i puste granice schengen tzn polska - ua

bede informowal na bieżaco

Back
Do góry