Przemyśl - Rzeszów

• Thread starter Thread starter san
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dmuchawce, latwace i WIATR! a gdzie? w rzeszowie! tyle po was zostanie hehe

P r z e r a ż e n i e

Czytam te wasze refleksje i... najbardziej przeraża mnie w tym wszystkim >fc<.
Zastanawiam się czy ten pan/pani jest w tej chwili w pracy i gdzie tak "ciężko" pracuje?
A może dajcie mu jeszcze broń!
Niezłe towarzycho.

do KLIENTA

Myślę, że osobnik fc jest ewenementem. Zawsze zdarzy się jakiś chory osobnik w stadzie.

Pan Klient nie czyta bo piszę do zola: uważaj co mówisz, bo Sielecka jest bardzo mocna! a do ciebie na razie nic nie mam. piszę do rzeszowa

Wybaczcie. Nie mogę powstrzymać się od komentarza. To jest po prostu jeden CHLEW.

Prawda

Niestety tak jest panowie, że trzeba być elastycznym! Raz zasiadło się za stołkami i myśli się że tak będzie do emerytury? Przecież jasne jest, że IC jest w Przemyślu.

Panie Ober. IC jeszcze jest w Przemyślu, ale warto zastanowić się też nad własnym stołkiem - jeszcze 9 miesięcy i urodzi nam się KAS.

Obywatelu IV RP - res. Na całe szczęście doczekaliśmy się Sprawiedliwości a zatem to co było, to zotało tylko przeszłością. Do rozliczenia. A gdyby twoja mama lepiej cię wychowała to byłbyś dopuszczony na salony i wiedziałbyś że pewnych NOWYCH struktur nikt nie będzie zmieniał. Rozumiesz?
Zaraz wychodzę więc żeganm.

Ech Przemyśl! To tam mi PAN Minister ze łzami w oczach medal przypinał! Ech, Przemyśl, to sem ne vrati....Pamietasz Iwona? Pamietasz Basia? Wtedy nas związkowców ceniono i nagradzano, a dzisiaj? Nawet szef paluszków i mineralnej nie da skosztować raz na kwartał. Tanie państwo ku.... jego mać :(

Rychu, jaki minister przypinał ci order? Pewnie "czerwony". Teraz są inne czasy! A jak chcesz paluszki, to kup je sobie w barze. Romantyk się znalazł.

o "Rychu"

Ciekawe za co dostał ten order??? Powinien być w pierwszej kolejności zweryfikowany!!!

medale, oredery etc.

Cały rzeszów powinni zweryfikować. W pierwszej kolejności wydziały IC żeby żaden szczur nie prześliznął się do NAS!

Re: medale, oredery etc.

omni napisał:
Cały rzeszów powinni zweryfikować. W pierwszej kolejności wydziały IC żeby żaden szczur nie prześliznął się do NAS!
PANOWIE JEST OGÓLNA KASZANA A WY LŻYCIE SIĘ NA POTĘGĘ-SZCZEGÓLNIE PANOWIE Z PRZEMYŚLA SĄ NIEPRZYJEMNI
DAKCIE SPOKÓJ- PO CO TO I TAK NAS WSZYSTKICH WYKOŃCZĄ

omni bez obaw. Wedle wieści żaden krzok ze "stolicy" nie zostanie przyjety do Izby. No może z pewnymi wyjątkami. Te "wyjątki" to quasispecjaliści. Ale nie ma się co ich obawiać - będę wyrównani w szeregu a może sami zrezygnują :D

Re: wiwat Przemyśl.

fc napisał:
niech żyje Przemyśl. Tu jest przyszłośc a nie hehe w stolicy podkarpacia. Im wystarczą auchony i tesca
KOLEGO FC TOBIE KTOŚ PŁACI ZA TE GŁUPAWE TEKSTY (FAKT?) - PEWNIE MASZ ŚREDNIE WYKSZTAŁCENIE I TERAZ TWOJA BEZSILNOŚĆ WYŁAZI WSZYSTKIMI MOŻLIWYMI OTWORAMI

alie wkurzyłeś mnie. oglądam Shreka ale muszę zaraegować na twoje bezsilności i to że mnie obrażasz. ja jestem solo i wiem co mówię a ty pewnie jesteś z... rzeszowa i pewnie nawet nie masz średniego wykształcenia co?

Back
Do góry