D 

dariusz.w13
Gość
Jeżeli ktoś by coś wiedział niech daje cynk .....
Mało oj mało przecieków z góry.... :lol:

Mało oj mało przecieków z góry.... :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Chyba każda instytucja zaczyna doceniać pracowników sz.n.p. :!: trwa walka o przynależność tej służby do jej organów. Teraz cywile dotychczas poniżani zostali zauważeni i IC chce punktować .
 , więc tak dobrze mam w cywilu !!! Nigdy nie dostałem wiekszej premii niż celnicy na tym samym stołku, jedynie w tym roku za panowania nowego dyrektora było po równo. A slowo "nagroda" to w moim przypadku fikcja  :shock:
 , więc tak dobrze mam w cywilu !!! Nigdy nie dostałem wiekszej premii niż celnicy na tym samym stołku, jedynie w tym roku za panowania nowego dyrektora było po równo. A slowo "nagroda" to w moim przypadku fikcja  :shock: To są dane z pasków(ludzie się nie krępują ich pokazywać).Stopnie celnicze ,to głównie SKC lub inspektor , czyli z górnej półki.
 To są dane z pasków(ludzie się nie krępują ich pokazywać).Stopnie celnicze ,to głównie SKC lub inspektor , czyli z górnej półki.