PROTEST

• Thread starter Thread starter muminek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kuźnica stoi, w nocy było trzech w tym DD. a w dzień pięciu w tym AD OC Białystok stanie w poniedziałek, kolej Kuźnica dwóch na zmianie, A GDZIE JESTEŚCIE BOBROWNIKI I POŁOWCE, zobaczymy co w poniedziałek zrobi IZBA CELNA

odczepcie się od Bobrów

Czy sądzicie, że w Bobrach wszyscy są inni i pokornie słuchają góry?
W Bobrach bez strajku obsada była zawsze w 50%, to teraz napewno nie jest lepiej. Uwierzcie że Bobry też ruszą, może nawet dzisiaj od 19 - przecież każdy wie, że W JEDNOŚCI SIŁA i nikt nie chce, żeby mówili o nich że jako jedyni się wyłamali. Z tego co wiem to mało kto pojawi się w poniedziałek w pracy. Odnośnie dzisiejszej nocnej zmiany nie wiem nic.

W poniedziałek może już po zawodach No ale znając realia naszej izby to i tak sukces że Kuźnica ruszyła z protestem. Choć z drugiej strony, jak słyszę że na innych przejściach ludzie sie tak dogadywali że na zmianę przychodził tylko sam kierownik, to myślę sobie że jesteśmy jeszcze daleko za resztą kraju :evil: :evil:

Czapki z głów przed Kuźnicą! Trzymajcie się! Jesteśmy z Wami!
Bobry, nie róbcie wiochy! Ryzykujecie tym samym, co wszyscy (a w tej chwili - praktycznie niczym). Dzięki Wam niedługo wstyd się będzie przyznać do Izby Celnej w Białymstoku.

??

Jim - skąd Ty się urwałeś?
Postów nie czytasz?
Poczytaj co się dzieje w Bobrownikach a potem zacznij pisać!!

Sorry! (to dla Bobrownik i sympatyków, dla Ciebie "dyro" też). Już naprawiłem swój błąd. Na temacie "Bobry dziś stoją" napisałem, że dołączyli w wielkim stylu do Kuźnicy. Szacunek.

Back
Do góry