nietoperz
Wszystko wiem. Nie będzie wykrywalności wg statystyk MF. My mamy swoje prawdziwe!!!
Spokojnie robimy swoje.
Wszystko wiem. Nie będzie wykrywalności wg statystyk MF. My mamy swoje prawdziwe!!!
Spokojnie robimy swoje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nietoperz
Spokojnie robimy swoje.
Ja tam jadę z protestem na maxa, a niech mnie zwolnią, zatrudnię się najwyżej w Tesco na kasie to przynajmniej minister będzie się mnie bał...pozdronietoperz
Spokojnie robimy swoje.
zamilcz kolego i nie łykaj podpuchy, jak pierwszy lepszy leszcz.nikt się tak podszywać pod innych nie potrafi jak SG.
Słyszałem wypowiedź Sławka o 13-ej w wiadomościach Radio Zet. Przy dobrych wiatrach będzie spotkanie z Ministrem Administracji i na tym się sprawa skończy... .
cieszę się Sławek że wreszcie zacząłeś banować trolli z forum - to nie czas na akceptację intryg, skłócanie nas z SG, roztrząsanie słuszności czy nie - to nie czas na dyskusję czy warto, czy zasługujemy, czy to coś da - teraz jest czas na działanie i współpracę, w czasach próby demokracja i wolność wypowiedzi muszą być ograniczone w sytuacji gdy niektórzy te podstawowe wolności próbują wykorzystać do demontażu naszego desperackiego zrywu