Protest - dodatek mieszkaniowy

Dobrze, że informacje są przekazywane, super zarzad mamy. Cieszę się, że nie musimy czekać wielu dni na odpowiedź. :)

Rzecz w tym, że inni (MSWiA) przynajmniej mają wybór i mogą sobie wybrać co bardziej im się opłaca. A mi co najwyżej Marcin wypłaci zwrot równoważnika za niewykorzystany przejazd PKP. Wywalczenie mieszkaniówki bez utraty dojazdówki to zadanie związku. Zaczęła się wiosna- będzie cieplej, może kolejna pikieta, ale tym razem własna?
Rzecz w tym, że inni (MSWiA) przynajmniej mają wybór i mogą sobie wybrać co bardziej im się opłaca. A mi co najwyżej Marcin wypłaci zwrot równoważnika za niewykorzystany przejazd PKP. Wywalczenie mieszkaniówki bez utraty dojazdówki to zadanie związku. Zaczęła się wiosna- będzie cieplej, może kolejna pikieta, ale tym razem własna?
Czas aby każdy wypowiadający się w temacie mieszkaniówki odpowiedział sam sobie co zrobił aby mieszkaniówkę dostać. Czy uczestniczyłem w pikietach organizowanych przez związek CelnicyPL oraz związek SW? Faktycznie, kto otrzymuje zwrot kosztów za dojazd do miejsca służby nie będzie już tracił czasu wolnego na wyjazd do stolicy. Przyszedł czas aby funkcjonariusze OC wewnętrznych, UCS oraz IAS ruszyli swoje 4 litery i zawalczyli o mieszkaniówkę a nie czekać jak ktoś inny o nich zawalczy.

Back
Do góry