Dokładnie. Masz rację. Trzeba szukać prawdziwych związków zawodowych. Obiecanki..jedyna podwyżka na jaką możesz liczyć to przestanie wpłat na ten związek i już masz 15zł więcej a oni 15zł mniej na kulik i kajaki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie. Masz rację. Trzeba szukać prawdziwych związków zawodowych. Obiecanki..jedyna podwyżka na jaką możesz liczyć to przestanie wpłat na ten związek i już masz 15zł więcej a oni 15zł mniej na kulik i kajaki
Prawdziwe związki to były wtedy gdy na czele stał Sławek- ale to se ne wratii. THE END!!!!Dokładnie. Masz rację. Trzeba szukać prawdziwych związków zawodowych. Obiecanki..
Zz chcą słowności od mf a sami co?
Tfu...
Pudło. Nie wiesz nie pisz . Liczba członków wzrosła.Licznik członków dawno nie był aktualizowany, ale z takim zaangażowaniem jaki jest od pewnego czasu, obawiam że odpływ będzie dość szybki.
Pudło. Nie wiesz nie pisz . Liczba członków wzrosła.
Nie stwierdziłem faktu, tylko przedstawiłem moje obawy. Czyli jak wiesz że liczba wzrosła, to moje obawy okazały się bezpodstawne.Pudło. Nie wiesz nie pisz . Liczba członków wzrosła.