Protest - dodatek mieszkaniowy

agentka MF czy tylko pożyteczna idiotka ?

Prawdopodobnie w dniu manifestacji SW wierchuszka Związku będzie bawić w Zakopanem, więc nie liczyłbym na rychłe komunikaty Prezydium oraz ZG,
Pozdrawiam
Ja bym proponował żeby członkowie ZG mieli zakaz odpoczynku, wyjeżdżania gdziekolwiek,dzieci niech oddadzą do domu dziecka, wyrzekli się rodziny a po powrocie z pracy mają siedzieć na forum i odpowiadać na wieczne niezadowolenie.

Ja bym proponował żeby członkowie ZG mieli zakaz odpoczynku, wyjeżdżania gdziekolwiek,dzieci niech oddadzą do domu dziecka, wyrzekli się rodziny a po powrocie z pracy mają siedzieć na forum i odpowiadać na wieczne niezadowolenie.
przepraszam, że byłem krytyczny wobec Zarządu, już nie będę.

Nie o to chodzi aby członkowie Związku nie mieli prawa do odpoczynku. Jeśli Zarząd zadeklarował udział w manifestacji wraz z SW to pytam: kto skoordynuje wyjazd celników do Warszawy? Mamy sami się organizować? Proszę i odpowiedź członków Zarządu.

Nie o to chodzi aby członkowie Związku nie mieli prawa do odpoczynku. Jeśli Zarząd zadeklarował udział w manifestacji wraz z SW to pytam: kto skoordynuje wyjazd celników do Warszawy? Mamy sami się organizować? Proszę i odpowiedź członków Zarządu.
Oczywiście, jak każdy mają prawo do odpoczynku! Ale chyba nie w jednym terminie? Skoro jest ich kilkunastu to co najmniej połowa z nich nie odpoczywa.

Z ramienia naszego związku 2 czlonkow ZG uczestniczy w spotkaniach z FZZSM (oprócz przewodniczacej), zatem przygotowania do manifestacji zapewne zostaną im powierzone. We najbliższy wtorek jest kolejne spotkanie ZG. Pozdrawiam

Dobry wieczór, słyszałam, że będzie wspólna manifestacja ze Służbą Więzienną w Warszawie, czy to jest prawda?

Back
Do góry