Z pikietą jest jak z bombą atomową, działa tylko przed zastosowaniem. Już jest pora na ogłoszenie następnego kroku. W przeciwnym razie MF powie sobie, będzie manifestacja i co z tego minie a my ja zasypiemy nasza propagandą. Napięcie musi rosnąć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A w nagrodę talon...Szef nam dziękuję za naszą służbę, niby taka ważna a jak przychodzi co do czego, to mniej ważna, hmmm…
Przeczytaj dokładnie tekst tego chłopca z plakatu tam jest napisane że ci nie podziękował, lekceważy i kpi sobie z ciebie i z twojej inteligencjiSzef nam dziękuję za naszą służbę, niby taka ważna a jak przychodzi co do czego, to mniej ważna, hmmm…
Szef nam dziękuję za naszą służbę, niby taka ważna a jak przychodzi co do czego, to mniej ważna, hmmm…
...
Pozwolę sobie uściślić...Pozwolę sobie sprostować - szef dziękuje pracownikom KAS i nie ma tam żadnej wzmianki
o funkcjonariuszach ...
no to trzeba mu też "podziękować".Szef nam dziękuję za naszą służbę, niby taka ważna a jak przychodzi co do czego, to mniej ważna, hmmm…
"Chciałabym ale się boję""Bądźcie natarczywi w modlitwie. Ponieważ każdy, kto prosi, otrzymuje. Kto szuka, znajduje.
Kto puka, zostanie mu otworzone ...”
Zarząd Alternatywy codziennie przypomina o manifestacji i nieustannie, na nowo zachęca
wszystkich do uczestnictwa w niej.
Czy dla Celnicy.pl to strategia niewłaściwa ?!
Zgłaszasz się na ochotnika ?marzy mi się żeby był związek zawodowy, który ma etatowego rzecznika prasowego do kontaktów z członkami, prostowania bzdur w mediach, spotkań w jednostkach, informowania dziennikarzy o KAS, budowania wizerunku SC-S. Oczywiście niczego nie sugeruję, tylko tak mi się marzy.
Mega naprawdę MEGA DOBRY POMYSŁ IIImarzy mi się żeby był związek zawodowy, który ma etatowego rzecznika prasowego do kontaktów z członkami, prostowania bzdur w mediach, spotkań w jednostkach, informowania dziennikarzy o KAS, budowania wizerunku SC-S. Oczywiście niczego nie sugeruję, tylko tak mi się marzy.
Co jeszcze Filozofie wyfisiujesz na tym Forum?Tak się zastanawiam czy brak dodatków mieszkaniowych to nie jest taka słodka zemsta Pana T za protest w 2008 tudzież za to że Pani Marta jest w naszych formacjach ...
Nie cierpi celników szczególnie nie tyle za protest 2008 bardzo skuteczny ale za to iż przekazał słowami swojego ustnika że celnicy emerytur mundurowych nigdy nie mieli I nie ma możliwości aby mieli ,niebawem musiał spierdalać do Brukseli a my wywalczyliśmy wymienione emerytury oj poszło po masce i zapamiętał nas sobie.Rzuciliśmy rękawicą i gdzie go trafiła?Tak się zastanawiam czy brak dodatków mieszkaniowych to nie jest taka słodka zemsta Pana T za protest w 2008 tudzież za to że Pani Marta jest w naszych formacjach ...
... Rzuciliśmy rękawicą i gdzie go trafiła?
do tego bardziej przydałaby się jakaś wygadana i ładna dziewczyna - w dobrym PR trzeba wykorzystać wszystko co się daZgłaszasz się na ochotnika ?
do tego bardziej przydałaby się jakaś wygadana i ładna dziewczyna - w dobrym PR trzeba wykorzystać wszystko co się da